Teraz jest 4 maja 2025, o 17:37

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lokalizator GPS

Witam
Jaki polecacie lokalizator gps z chin ? :

Szukam lokalizatora, który będzie długo działał na baterii > 10 dni oraz na bieżąco będzie można sprawdzić jego lokalizacje.
Czytaj więcej : Lokalizator GPS | Wyświetlone : 2035 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Cashback

Witam, jaki serwis ofertujący cashback polecacie? Wczoraj miałem robić już zakup przez givingassistant kiedy zorientowałem się że jest tego wiele więcej. I tak np. PlanetPlus opłacalny jest? Bo widzę że od razu miałbym kasę w PLN i nie płaciłbym za przewalutowanie czy tak? Poprawcie jeśli się mylę. Pozdrawiam.

Edit marx:
Serwisy z najwyższymi zwrotami:

befrugal-wysokie-stawki-cashback-i-za-rejestracje-10-t32034.html
giving-assistant-obniz-koszty-zakupow-nawet-o-12-t26580-252.html
planetplus-zwrot-za-zakupy-w-polsce-i-na-aliexpress-t26705-648.html
Czytaj więcej : Cashback | Wyświetlone : 60672 | Odpowiedzi : 324 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Xiaomi Mi5S z podwójna tylną kamerą od 1150zł w Chinach

Za 4 dni Xiaomi oficjalnie zaprezentuje swoje nowe telefony, ale już znamy pierwsze pewne szczegóły specyfikacji Mi5S
Obrazek
W oficjalnej zapowiedzi imprezy pojawiła się grafika prezentująca dwa aparaty z tyłu telefonu. Przypomnę że przygoda z Dual Camera rozpoczęła się od modelu Redmi Pro którego recenzję możecie przeczytać na blogu gadzet.telchina.pl

Zdjęcia robione takim zestawem na kolana one nie powalają, próbki możecie zobaczyć na tym filmie.
https://www.youtube.com/watch?v=ms6DXTxmTpU
Zapewne w MI5S będzie lepszej jakości sensor, ale samo ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5S z podwójna tylną kamerą od 1150zł w Chinach | Wyświetlone : 2957 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Xiaoyi Yi M1.

Xiaoyi prezentuje aparat fotograficzny YI M1, Xiaoyi to submarka Xiaomi która bez przeszkód może sprzedawać także w Polsce. Niestety bezlusterkowy aparat nie jest tani.
http://gadzet.telchina.pl/xiaoyi-prezen ... zny-yi-m1/
Xiaoyi jest submarką Xiaomi która w Polsce zdobyła uznanie jako producent kamer sportowych, rzucając wyzwanie GoPro. Teraz firma chce powalczyć w segmencie aparatów bezlusterkowych, a to za sprawa Yi M1.
Obrazek
Yi M1 przeznaczony jest dla ludzi których nie satysfakcjonują zdjęcia ze ...
Czytaj więcej : Xiaoyi Yi M1. | Wyświetlone : 1552 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Pierwsze chwile z Xiaomi Redmi Note 4

Od kilku dni testuję telefon Xiaomi Redmi Note 4, czy telefon jest lepszą propozycją od Redmi Note 3 Pro ?
Za kilka dni pełna recenzja, tymczasem kilka pierwszych spostrzeżeń.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-redmi- ... -wrazenia/

BUDOWA
Po wyjęciu telefonu z pudełka szybko zauważymy że Xiaomi wreszcie odciął się od stylistyki królującej przez długi okres czasu wśród telefonów z serii Redmi Note. Telefon budową przypomina wcześniej testowany Reedmi Pro

Przedni panel jest ...
Czytaj więcej : Pierwsze chwile z Xiaomi Redmi Note 4 | Wyświetlone : 2041 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi Note 2 Pro z 8GB RAM i zakrzywionym ekranem?

Xiaomi Mi Note 2 Pro z 8GB RAM i Androidem 7? Już w przyszły tygodniu zadebiutować może Mi Note 2 z podwójną kamerą tylną, zakrzywiony wyświetlaczem oraz z8GB pamięci RAM i Androidem 7.0. W sieci pojawił się nawet zrzut ekranu potwierdzający 8GB pamięci wewnętrznej i procesor Snapdragon 821.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-note-2-pro/
2 nowe telefony Xiaomi zaprezentowane zostaną w przyszłym tygodniu, chińskie media sugerują że jeden telefon będzie posiadał aż 8GB RAM. ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Note 2 Pro z 8GB RAM i zakrzywionym ekranem? | Wyświetlone : 1632 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Fall Bonanza w Everbuying.

Chińskie sklepy od czasu do czasu organizują imprezy, ostatnio urodziny celebrował Gearbest , teraz kolejną okazję do tańszych zakupów dla nam sklep Everbuying
Obrazek

Everbuying zorganizował wydarzenie gdzie będzie okazja do tańszych zakupów, "Fall Bonanza" w Everbuying trwa od wczoraj , 19.09.16, a zakończy się za 27 września, Może z pośród wielu kategorii uda wam się wyłowić coś wartościowego i taniego, aby pogodnie przywitać jesień.

Niektóre okazje:
Ciekawa propozycja jest tablet Teclast x98 Plus II. ...
Czytaj więcej : Fall Bonanza w Everbuying. | Wyświetlone : 1641 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lumia i 'Living Images'

Witam,
w telefonie Lumia 950XL jest funkcja 'Living Images' . Pstryka się zdjęcie i na telefonie oraz windows 10
to zdjęcie się "porusza". Taki mini-filmik ok 2 sekundowy.

Czy jest jakaś aplikacja/telefon który robi podobny efekt pod androidem ?
Czytaj więcej : Lumia i 'Living Images' | Wyświetlone : 2195 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Xiaomi PowerBank Pro 2 10000mAh

Xiaomi PowerBank Pro 2 będzie posiadał pojemność 10,000mAh jednak będzie odrobinę grubszy od swojego poprzednika.
Tak jak poprzednik , będzie posiadła też port USB typu C. Urządzenie będzie wspierało technologię szybkiego ładowania i to w obu kierunkach. Xiaomi Mi PowerBank Pro 2 jest w stanie naładować Xiaomi MI5 2,4 raza, iPhone 6 3,4 raza i iPad Mini 1,4 raza.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-powerb ... adowaniem/
Chińska firma Xiaomi od dwóch lat produkuje ...
Czytaj więcej : Xiaomi PowerBank Pro 2 10000mAh | Wyświetlone : 1587 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Skaner linii papilarnych Uhans S1

Po zaktualizowaniu oprogramowania przestał wzbudzać się telefon przez zeskanowanie linii papilarnych, które były zapamiętane. Nie da się ich też usunąć. Po wgraniu innego palca funkcja działa tylko na tym nowym palcu, ale jest to niewygodne. Może ma ktoś pomysł jak przywrócić działanie tych pierwszych odcisków?
Czytaj więcej : Skaner linii papilarnych Uhans S1 | Wyświetlone : 2330 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571