Teraz jest 15 paź 2025, o 18:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi5C, nadchodz następca Mi4C

Wyciekły zdjęcia Xiaomi Mi5C, telefon będzie posiadał 3GB RAM, chipset octacore o taktowaniu 2.2GHz i będzie pracował pod kontrolą Androida 6.0.

Xiaomi Mi5C to kolejny telefon Xiaomi który zadebiutuje w najbliższym czasie.
Obrazek

Po udanym debiucie Xiaomi Mi5S i Mi5S Plus, Xiaomi pracuje nad nowym Mi5C który ma zastąpić zeszłorocznego Mi4C .
Telefon Mi5C ma bardzo atrakcyjny design, z wyraźnym zakrzywionym szkłem 2.5D.
Obrazek
Xiaomi Mi5C ma podobny przycisk linii papilarnych jako Mi5S , sam ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5C, nadchodz następca Mi4C | Wyświetlone : 3296 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Nowy Lenovo ZUK, najtańszy telefon ze Snapdragonem 821

Nadchodzi następca ZUK Z2 Pro, najtańszy telefon z Snapdragonem 821 który jest bardzo smukły. Telefon posiada wyświetlacz 5.5 " FHD , 4GB RAM i pojemną baterię 3000mAh
http://gadzet.telchina.pl/nastepca-lenovo-zuk-z2-pro/
ZUK jest submarka Lenovo która specjalizuje się w telefonach z wyższej półki. Na dniach do sprzedaży trafi nowy telefon z procesorem Snapdragon 821 w bardzo atrakcyjnej cenie.
Obrazek

Nowy telefon Lenovo ZUK został już opublikowany na stronach TENAA co świadczy że ...
Czytaj więcej : Nowy Lenovo ZUK, najtańszy telefon ze Snapdragonem 821 | Wyświetlone : 1965 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Nubia Z11S Mini, kamera 23MP i metalowa obudowa

Nubia Z11 S Mini to metalowy telefon z 23 megapikselową kamerą z tyłu i 13 MP z przodu. Telefon już wkrótce trafi do sprzedaży.
http://gadzet.telchina.pl/nubia-z11-s-m ... wa-kamera/

Nubia Z11 doczeka się aktualizacji, będzie posiadał metalowy korpus i nowy 23-megapikselowy aparat fotograficzny z tyłu.

Obrazek
Do chińskiego urzędu certyfikacji TENAA trafił nowy telefon Submarki ZTE, Nubia Z11 który prawdopodobne będzie nazwany Z11 S Mini. Z11S Mini ma być zbudowany z ...
Czytaj więcej : Nubia Z11S Mini, kamera 23MP i metalowa obudowa | Wyświetlone : 3435 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Wigdet pogodowy jak w Samsungu

W moim Redmi 3S chciałbym mieć widget pogodowy jak w Samsungu (przyzwyczaiłem się jakoś, a i pogoda się sprawdza).
Problem w tym że nie mogę czegoś takiego znaleźć na Xiaomi w rozmiarze 4x2 na przykład z zegarkiem i żeby ciągło pogodę z Accuweather.
Pomoże ktoś ?
Chodzi mi o coś takiego mniej więcej:
Obrazek
Klikam w to i przekierowuje mnie na stronę accuweather i mogę sprawdzać pogodę parodniową itp.
Czytaj więcej : Wigdet pogodowy jak w Samsungu | Wyświetlone : 2789 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Blackview omega pro, dziwne aplikacje systemowe

Pomoglem znajomemu w zakupie telefonu z tytulu, zachwalalem Chinczyki wiec teraz czuje sie troche odpowiedzialny za telefon :p a znajomemu zaczely sie instalowac rozne dziwne aplikacje - gry typu jewels saga etc. Rowniez dziwna aplikacja phone z ikona systemowa telefonu odwrocona w druga strone.
Instalacja z nieznanych wylaczona, ze sklepu play pobrane kilka podstawowych aplikacji typu facebook i podobne, nic podejrzanego, skan avg wskazuje na aplikacje "search"-systemowa, z chyba wszystkimi dostepnymi uprawnieniami. Nie mozna jej ...
Czytaj więcej : Blackview omega pro, dziwne aplikacje systemowe | Wyświetlone : 1848 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Homtom ht 17 pro brak sygnału

Witam
Po paru dniach użytkowania homtom ht17 pro, nie mam sygnału sieci na 2 kartach. Zasięg pojawia się tylko w dużym mieście ale tylko na zewnątrz budynków. Pare dni telefon działał normalnie. Wiecie co się mogło stać lub jak to naprawić?
Czytaj więcej : Homtom ht 17 pro brak sygnału | Wyświetlone : 1938 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Problem z SMS ami

Poradzcie coś. Nie dochodzą do mnie wszystkie smsy. Codziennie jakiś sms ginie. Problem dotyczy różnych numerów z różnych sieci. Zaczęło się to miesiąc temu. Virgin+Mi4. Zmieniłem telefon na Cool1 co nie zmieniło sytuacji. Przeniosłem numer do Play i sytuacja bez zmian. Zarówno na Xiaomi jak i na Coolpadzie . Używam aplikacji GO SMS. Zgłaszałem problem w Virgin ale nie widzą problemu. Ustawienia OK. Jakieś pomysły?

Wysłane z telefonu
Czytaj więcej : Problem z SMS ami | Wyświetlone : 3279 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pytania, problemy

Ramos MOS 1 5,5-calowy telefon z SD 615

Marka Ramos nie jest dobrze znana, co jest winą przede wszystkim niewielkich nakładów pieniężnych jakie wykłada Ramos na marketing swoich produktów. Szkoda bo telefony mimo wszystko mają atrakcyjne ceny i bardzo ciekawe specyfikacje.

Obrazek
Sercem telefonu jest 8-rdzeniowy procesor SD MSM8939 (64bit) o taktowaniu 1.5GHz, wsparty 2GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci ROM, niestety nie ma slotu na microSD. Telefon wyposażono w 5.5-calowy ekran 2.5D o rozdzielczości 1080p. Na tylnej klapce znajdziemy aparat z matrycą ...
Czytaj więcej : Ramos MOS 1 5,5-calowy telefon z SD 615 | Wyświetlone : 1700 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

xiaomi redmi note 3 pro SE niemożliwy do odblokowania

okazuje się że XIAOMI REDMI NOTE 3 SE PRO z Polskiej dystrybucji oraz z Chin okazał sie niemożliwy do odblokowania oficjalnymi metodami. Tego się chyba nikt nie spodziewał
Code:
https://www.tabletowo.pl/2016/10/13/redmi-note-3-pro-z-polskiej-dystrybucji-niemozliwy-do-odblokowania/

zapraszam do dyskusji
Czytaj więcej : xiaomi redmi note 3 pro SE niemożliwy do odblokowania | Wyświetlone : 5386 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Nowy telefon LeEco Le 3 z podwójną kamerą.

Zaskakujący nowy telefon LeEco Le 3 jeszcze w tym miesiącu. Telefon ma posiadać "sztuczną inteligencję" a także bardziej przyziemne technologie jak podwójna kamera z tyłu.
http://gadzet.telchina.pl/zaskakujacy-n ... eeco-le-3/
Założyciel LeEco Jia Yueting, zapowiedział że jeszcze w październiku firmy wyda pierwszy telefon LeEco ze "sztuczną inteligencją" (LeAI). Yueting już w czerwcu na szczycie G-20 zapowiedział ten telefon. Czy przyniesie on jakieś przełomowe rozwiązania?
Obrazek
Telefon LeEcoLe 3 będzie wyposażony w ...
Czytaj więcej : Nowy telefon LeEco Le 3 z podwójną kamerą. | Wyświetlone : 3500 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165065 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39584