Teraz jest 4 maja 2025, o 20:07

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Le 3 Pro Elite x722

Witam czy ktos posiada ten telefon i wie skad pobrac jakis nowszy rom?? Mam android 6.0 i nie wiem czy wyszedł już nowy, czy nie czy tylko custom romy zostały mi..
Czytaj więcej : Le 3 Pro Elite x722 | Wyświetlone : 308128 | Odpowiedzi : 3335 | Dział : LeTV LeEco

HOMTOM S9 Plusprezentuje się świetnie.

HOMTOM to kolejny chiński producent telefonów, która do sprzedaży wprowadził smartfon z dużym 5,99-calowym bezramkowym wyświetlaczem o proporcjach ekranu 18: 9. Poznajcie HOMTOM S9 Plus.
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Obrazek

Obrazek
HOMTOM S9 Plus w sprzedaży detalicznej kosztuje 179,99 USD, ale już od 23 października w gearbest będzie dostępny w promocyjnej cenie 159,99 USD.

Czytaj dalej
HomTom S9 Plus
Czytaj więcej : HOMTOM S9 Plusprezentuje się świetnie. | Wyświetlone : 1720 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi Note 5 ze starym procesorem ?

Zbliża się premiera Xiaomi Redmi Note 5 . Spekulowało się że telefon miał być wyposazony w wyświetlacz 18: 9 i miał być napędzany przez wydajny procesor Snapdragon 660. Jednakże benchmark Geekbench opublikował dane Redmi Note 5 które mówią że telefon będzie wyposażony w przestarzały już procesor.
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi Note 5 z procesorem Snapdragon 617 ?
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 5 ze starym procesorem ? | Wyświetlone : 2127 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi MIX 3 Czy znów zaskoczy?

Mi MIX był prawdziwie innowacyjnym telefonem, jego następca już nie zaskoczył nas, nie było efektu wow. Czy Mi MIX 3 znów będzie przełomowym telefonem?
Obrazek
w Chinach, wiele małych marek usilnie kopiowało wzornictwo tej chińskiej marki, a nie jak dotychczas Apple czy Smsunga.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi MIX 3 jak będzie wyglądał?
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 3 Czy znów zaskoczy? | Wyświetlone : 1696 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

VKworld S8 w sprzedaży jeszcze w tym miesiącu

Nie umilkły jeszcze echa po premierze bezramkowego Vkworld MIX , a już na koniec października planowny jest kolejny model. Nadchodzący telefon Vkworld S8 będzie pierwszym z ekranem w proporcji 18: 9. Ale na tle konkurencji telefon wyróżnia się ramą z tytanu.
Obrazek
Obrazek

Telefon trafi do sprzedaży pod koniec października za nie przekraczającą 200 USD. Nie chcesz czekać i chcesz kupić taniej podobny telefon? Vkworld Mix z 5,5-calowym ekranem i akumulatorem o pojemności 3500 mAh ...
Czytaj więcej : VKworld S8 w sprzedaży jeszcze w tym miesiącu | Wyświetlone : 1726 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Smartwatch NO.1 F5 żywaotna Bateria, GPS, termometr

Nie minęło dużo czasu od premiery smartwatcha F4, a już jeden z największych chińskich producentów smartwatchy prezentuje jego następcę NO.1 F5.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Smartwatch NO.1 F5
Czytaj więcej : Smartwatch NO.1 F5 żywaotna Bateria, GPS, termometr | Wyświetlone : 1859 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zbliża się premiera Redmi 5A

Xiaomi produkuje różnej klasy telefony, jednak najpopularniejsze są urządzenia z serii Redmi, które to cechują się świetnym stosunkiem ceny do jakości. Premiera kolejnego telefonu tej serii - Redmi 5A zbliża się nieuchronnie.
Obrazek

Czytaj Dalej
Xiaomi Redmi 5A
Czytaj więcej : Zbliża się premiera Redmi 5A | Wyświetlone : 2614 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości

Kontenery morskie

Witam
Czy ma ktoś może dostęp do używanych kontenerów morskich 40 HC w dobrej cenie? Najlepiej gdzieś na Podkarpaciu. Interesują mnie 2 sztuki przynajmniej. Może ktoś sprowadza z Chin i ma na zbyciu. Proszę o info tutaj lub na PW. :-)
Czytaj więcej : Kontenery morskie | Wyświetlone : 2016 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

OUKITEL K8000 z baterią 8000mAh i wyświetlaczem AMOLED

OUKITEL nie spoczywa na laurach i zapowiada kolejny model K8000, który może spodobać się wielu osobom, szukającym dobrego telefonu pod względem specyfikacji.

Obrazek
No może z tą dobrą specyfikacją to trochę przesadziłem, w końcu już na początku widzimy 8-rdzeniowy procesor MT6750T (Cortex A53 1.5GHz), który znaleźć można, w co drugim telefonie z półki cenowej do około 150$.

Nie mogło się obyć oczywiście bez bardzo dobrej baterii, co staje się już podpisem tej firmy. W tym ...
Czytaj więcej : OUKITEL K8000 z baterią 8000mAh i wyświetlaczem AMOLED | Wyświetlone : 1955 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

LeEco/Coolpad Cool1 - gdzie kupić najtaniej

Witam,

gdzie najtaniej dostać cool1?

Na JB niedawno się skończyły, teraz znalazłem najtaniej na ali za 130$, to jednak prawie 20$ więcej niż JB :P
Czytaj więcej : LeEco/Coolpad Cool1 - gdzie kupić najtaniej | Wyświetlone : 21356 | Odpowiedzi : 99 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571