Teraz jest 4 maja 2025, o 19:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Telefon dla ojca - 400-900 zł

Witam, potrzebuje porady użytkowników. Potrzebuje telefon do 5 cali dla ojca w granicach cenowych 400 - 700 zł . Zależy mi na w miare dobrej baterii a w szczególności dobrego aparatu . Ojcicec wynalazł sobie Samsunga j3 ale wydaje mi się że można znaleźć coś lepszego w tych pieniądzach .
EDIT
Edytowałem cenę aby uzyskać wymienione parametry
Czytaj więcej : Telefon dla ojca - 400-900 zł | Wyświetlone : 2588 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

ZTE A0620 z 8GB pamięci RAM i ogromną baterią

Nowy telefon ZTE zagościł na stronach chińskiego urzędu certyfikacji TENNA, ZTE A0620 zapowiada się na niezły telefon.
Obrazek

Specyfikacje ZTE A0620

Wyświetlacz HD o rozdzielczości 5,25 cala (1280 x 720 pikseli)
Procesor okta-core o taktowaniu 1,4 GHz
3 GB pamięci RAM, 4 GB pamięci RAM, 8 GB pamięci RAM, 64 GB i 32 GB pamięci wewnętrznej
Android 7.1.1
Czujnik odcisków palców, z tyłu
Wymiary: 147 x 71 x 8,5 mm, 160 g
4,870 mAh akumulator ...
Czytaj więcej : ZTE A0620 z 8GB pamięci RAM i ogromną baterią | Wyświetlone : 1663 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Echo Horizon Lite dostępny już niedługo w Europie

Echo to marka, która jest mało znana i nic dziwnego, ponieważ telefony z tym logo produkowane są we Francji. Tym bardziej nie dziwi więc próba podboju europejskiego rynku przez tą niewielką niepozorną firmę modelem Horizon.

Obrazek
Horizon Lite posiadał będzie obudowę ze szczotkowanym aluminium, na froncie znajdziemy ekran 5.7-inch HD+ (18:9) . Sercem telefonu będzie procesor MT6737, wsparty 2GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci ROM (tylko 32GB wsparcia na MicroSD).

Z tyłu znajdziemy aparat 8MP ...
Czytaj więcej : Echo Horizon Lite dostępny już niedługo w Europie | Wyświetlone : 1726 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Axon M - Nowy pomysł ZTE na telefon z dwoma ekranami

ZTE zapowiedziała model Axon M w US. Nie byłoby to może takie niezwykłe, gdyby nie fakt, że mówimy to o telefonie z podwójnym składanym ekranem, który może, ale nie musi namieszać na rynku telefonów.

Obrazek
Model Axon M nie przypomina żadnego innego telefonu, przynajmniej według mojej subiektywnej opinii, choć spotkałem już komentarze, w których doszukiwano się podobieństwa do Nintendo DS.

Dodatkowy ekran będzie można ustawiać w różnych trybach wyświetlania, co może być całkiem przydatne.

Obrazek ...
Czytaj więcej : Axon M - Nowy pomysł ZTE na telefon z dwoma ekranami | Wyświetlone : 1751 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Vivo Xplay 7 z prawdziwym pełnoekranowym wyświetlaczem

Większość z nas sądzi że to Xiaomi jest najbardziej innowacyjnym producentem telefonów w Chinach, jednak nie zupełnie tak jest.
W czerwcu firma Vivo zaprezentowała technologię skanera linii papilarnych umieszczonego pod wyświetlaczem i wszystko wskazuje, że Vivo Xplay7 będzie pierwszym seryjnym telefonem wyposażonym w tą technologię.
Obrazek
Obrazek
Czytaj dalej
Vivo Xplay 7 z pełnoekranowym wyświetlaczem.
Czytaj więcej : Vivo Xplay 7 z prawdziwym pełnoekranowym wyświetlaczem | Wyświetlone : 1660 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Gwarancja aliexpress - allianz

sam szukałem na forum i w necie, konkretów nie znalazłem wiec podziele sie wiedzą na bieżąco

warunki gwarancji naprawy Aliexpress przez allianz dla telefonów i tabletów kupionych przez ali

Postanowienia ogólne dotyczące Warunków Gwarancji
w krajach UE w Obszarze Geograficznym

WARUNKI GWARANCJI
AliExpress

W razie problemów z urządzeniem nie należy podejmować próby samodzielnej naprawy; nie należy też powierzać naprawy urządzenia innej osobie.

Co należy zrobić:

Skontaktuj się z nami pod adresem: ADRES PORTALU ECLAIM

Zapoznaj ...
Czytaj więcej : Gwarancja aliexpress - allianz | Wyświetlone : 14207 | Odpowiedzi : 67 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Elephone S9 Qualcomm Snapdragon 660 i wygięty wyświetlacz

Elephone zapowiada kolejny flagowy telefon. Elephone S9 będzie pierwszym telefonem firmy wyposażonym w procesor Qualcomm Snapdragon.
Obrazek

Czytaj dalej
Elephone S9 z procesorem Snapdregon
Czytaj więcej : Elephone S9 Qualcomm Snapdragon 660 i wygięty wyświetlacz | Wyświetlone : 2118 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

SwiftKey - jak przenieść na drugi telefon zapamiętane słowa?

Tak jak w temacie- chciałbym przecieść na drugi(nowy) telefon zapamiętane słowa w SwiftKey tak aby na nowym nie trzeba było "zaczynać od początku", aby klawiatura nie uczyła się moich słow od zera.
Czy taka operacja jest wykonalna??
Jeśli tak to prosiłbym o jakiś FAQ bo szukam i próbuję już jakiś czas i nic. Nie chce się na żaden serv wgrać a później zassać.
Moje telefony to RN2 i RN4 Global - oba na miui 8 ...
Czytaj więcej : SwiftKey - jak przenieść na drugi telefon zapamiętane słowa? | Wyświetlone : 1977 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Nokia 2 za 99$ Ale czy warto ?

Za sprawą amerykańskiej firmy B & H Photo Video dowiedzieliśmy się nieco na temat telefonu Nokia 2 ( TA-1035 )
Obrazek

Czytaj dalej
Nokia 2 za 99$
Czytaj więcej : Nokia 2 za 99$ Ale czy warto ? | Wyświetlone : 1653 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

2 Smartwatche NO.1 za darmo z okazji dnia singla 11.11

Z okazji dnia singla (11.11) mam do rozdania dla was 2 smartwatche firmy NO.1
Obrazek

Nagrody dla Was:
Pierwszy smartwatch to:
Obrazek
NO.1 G8
Gearbest , Aliexpress , Banggood

oraz nowość:
No.1 F5
Obrazek

1. Aby uczestniczyć w konkursie należy w komentarzu napisać co sądzisz o smartwatchach, jakich funkcji oczekujesz od takich urządzeń, czego ci brakuje w inteligentnych zegarkach, możesz też napisać coś o marce NO.1 , czy słyszałeś już o niej itp.

2. Proszę ...
Czytaj więcej : 2 Smartwatche NO.1 za darmo z okazji dnia singla 11.11 | Wyświetlone : 15816 | Odpowiedzi : 38 | Dział : Konkursy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571