Telefon otrzyma 5.5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości FHD, z rendera można wnioskować, że może otrzymać zakrzywione szkło na bokach. Według informacji dostępnych w sieci, ramki w telefonie mają być niewielkie, ekran ma zajmować 75% ...
Teraz jest 14 maja 2025, o 11:27
Xiaomi Mi5C zostanie wydany 30 listopada, a już mamy zapowiedz Xiaomi Mi 6 z najnowszym Snapdragonem 835
W Chinach pojawiły się pogłoski sugerujące, że Mi 6 będzie pierwszym telefonem w chinach który będzie ...
Chińskie media obiegła informacja o złej kondycji finansowej LeEco. Sugeruje się że firma ma zadłużenie u dostawców chipów Mediatek i Qualcomm. Z kolei Huawei może poszczycić się największą rentownością wśród producentów telefonów z androidem....
Elephone S7 jest drugim po Elephone S3 bezramkowym telefonem firmy. Nowy telefon z procesorem Helio X20 jest znacznie bardziej wydajny od poprzednika.
Poza bardzo wydajnym chipem, telefon szczyci się technologią szybkiego ładowania, oby tylko bateria była bardziej żywotna ...
Xiaomi koniec tego roku zaliczy do udanych, po bardzo słabym pierwszy półroczu firma ponownie skupiła swoją uwagę na produkcji telefonów które technologicznie nie ustępują ich największym rywalom jak ...
Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572