Teraz jest 13 sie 2025, o 22:21

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

OnePlus 5 z certyfikatem 3C, zbliża się premiera.

OnePlus 5 otrzymał w Chinach i certyfikat 3C, co świadczy że telefon niebawem trafi do sprzedaży.

Obrazek
Certyfikat 3C zdradza nam, że OnePlus 5 będzie nazwany OnePlus A5000, z certyfikatu można się dowiedzieć jedynie jakie sieci będzie obsługiwał telefon, nie ma tam pełnych danych specyfikacji telefonu.

Czytaj Dalej..
OnePlus 5 z certyfikatem 3C
Czytaj więcej : OnePlus 5 z certyfikatem 3C, zbliża się premiera. | Wyświetlone : 1904 | Odpowiedzi : 6

Xiaomi Mi note 3, pierwsze przecieki

Xiaomi Mi Note 3 coraz bliżej. W chińskich mediach pojawiają się pierwsze przecieki na temat nowego flagowca Xiaomi.

Obrazek
Z plotek dowiadujemy się, że Xiaomi Mi Note 3 będzie napędzany przez procesor Qualcomm Snapdragon 835 który wspomagany będzie przez aż 8 GB pamięci RAM. Oczekuje się że pamięć wewnętrzna będzie miała pojemność 128GB lub 256GB
Xiaomi Mi Note 2 posiada podwójną zakrzywioną krawędź ekranu o przekątnej 5,7 cala. Oczekuje się że jego następca będzie wyposażony ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi note 3, pierwsze przecieki | Wyświetlone : 1542 | Odpowiedzi : 4

Elephone S8 , bezramkowy telefon (Wideo)

Elephone jest producentem który radzi sobie z produkcją telefonów bezramkowych, po Elephone S3 i S7 światło dzienne ujrzał Elephone S8
Obrazek

Dziś w sieci pojawiło się wideo z pracującym telefonem Elephone S8, który jest oczywiście wersja inżynierską, ale daje nam to wyobrażenie czego mamy się spodziewać po telefonie.

Czytaj dalej:
Bezramkowy Elephone s8 przyłapany na wideo
Czytaj więcej : Elephone S8 , bezramkowy telefon (Wideo) | Wyświetlone : 2450 | Odpowiedzi : 5

LeEco Pro 3 AI Edition z dwoma kamerami

Nie doczekaliśmy się wczoraj premiery Xiaomi MI6, ale zadebiutował za to LeEco Pro 3 AI Edition z podwójną kamerą.
Obrazek

Pro 3 będzie dostępny w dwóch wariantach, wariant high end (Eco) oferuje 64GB pamięci wewnętrznej (350 $) , zaś wariant Standard oferuje 32GB pamięci wewnętrznej ($ 260), i zasilany jest przez procesor Helio X23 o taktowaniu 2,3 GHz. Droższa wersją napędzana będzie przez Helio X27 z zegarem 2,6 GHz. Obydwie wersje będą wyposażone w 4 ...
Czytaj więcej : LeEco Pro 3 AI Edition z dwoma kamerami | Wyświetlone : 1846 | Odpowiedzi : 2

Xiaomi Mi6 oficjalnie zadebiutuje 19 Kwietnia

Wielu z nas oczekiwało, że dziś zadebiutuje długo wyczekiwany Xiaomi MI6. Jednak premiera telefonu nastąpi dopiero 19 Kwietnia.
Obrazek

Dziś w sieci pojawiły się oficjalne zapowiedzi z których wynika, że premiera Xiaomi Mi6 nastąpi za 8 dni, czyli 19 Kwietnia.
Na grafice jest informacja" Czekałeś 203 dni, czekaliśmy 7 lat”, co oznacza, że minęło już 203 dni od premiery Xiaomi MI 5S i prawie 7 lat od założenia firmy Xiaomi.

Czytaj dalej:
Premiera Xiaomi Mi6
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 oficjalnie zadebiutuje 19 Kwietnia | Wyświetlone : 1741 | Odpowiedzi : 3

Nubia Z17 Mini z podwójnym aparatem x2 13MP

Z17 Mini to kolejny produkt Nubi w tym roku, który może namieszać na półce telefonu ze średniej półki, chociaż nie koniecznie w pierwszym okresie sprzedażowym.

Obrazek
Model ten ma otrzymać w pełni metalową obudowę, nie mogło również podwójnego aparatu, oraz typowego designu dla tej marki, który już sam w sobie czyni ten telefon nieprzeciętnym.

Na froncie znajdziemy 5.2-calowy ekran 2.5D chroniony szkłem Gorilla Glass. Sercem Z17 Mini ma być procesor Snapdragon 653 wsparty 6GB pamięci ...
Czytaj więcej : Nubia Z17 Mini z podwójnym aparatem x2 13MP | Wyświetlone : 1967 | Odpowiedzi : 2

UMiDigi C Note chwali się baterią

UMiDigi C Note, telefon z żywotną baterią, metalową obudową, skanerem odcisków palca i Androidem 7 za 520zł! Telefon posiada też bardzo wąskie ramki wokół wyświetlacza.

http://gadzet.telchina.pl/umidigi-c-not ... etal-body/
UMiDigi , firma znana dawniej jako Umi prezentuje swój nowy telefon UMiDigi C Note. Ten całkowicie metalowy telefon chwali się dobrą żywotnością baterii.
Obrazek
W sieci umieszczono wideo które porównuje żywotność baterii UMiDigi C Note do Xiaomi Redmi Note 4 . ...
Czytaj więcej : UMiDigi C Note chwali się baterią | Wyświetlone : 1885 | Odpowiedzi : 9

Ulefone Gemini Pro , Helio X27, Dual Camera, metal body

Telefon Ulefone Gemini Pro będzie zmodernizowaną wersją niedawno testowanego Ulefone Gemini. Przeskok wydajnościowy będzie dosyć duży
Obrazek

Czytaj dalej
Ulefone Gemini Pro

Tymczasem zobacz recenzję Ulefone Gemini https://www.youtube.com/watch?v=o4aZj74JcIs
Czytaj więcej : Ulefone Gemini Pro , Helio X27, Dual Camera, metal body | Wyświetlone : 1361 | Odpowiedzi : 0

LeEco X920 wyposażony w podwójną kamerę z przodu i tyłu

LeEco na 11 kwietnia planuje uruchomienie telefonu wyposażonego w podwójny aparat fotograficzny. W sieci pojawiły się przecieki LeEco Le X920 i to prawdopodobnie ten telefon zaprezentowany zostanie za 8 dni.
Obrazek

LE X920 będzie dużym telefonem w metalowej obudowie. Urządzenie posiada 6,3 calowy wyświetlacz 2K , 4 GB pamięci RAM, 64GB pamięci wewnętrznej i jest wyposażony w procesor Snapdragon 820. Telefon będzie pracował pod kontrolą androida 6.
Obrazek

Czytaj dalej

LeEco X920 podwójna Dual ...
Czytaj więcej : LeEco X920 wyposażony w podwójną kamerę z przodu i tyłu | Wyświetlone : 1692 | Odpowiedzi : 8

Xiaomi Redmi Note 4X 4GB RAM i procesor mediatek?

W chińskim urzędzie regulacji telekomunikacji (TENAA) pojawiła się ulepszona wersja Xiaomi Redmi Note 4X. Wygląd telefonu nie ulegnie zmianie.
Obrazek

Nowy, ulepszony wariant oznaczony został symbolem MBT6A5 i posiadał będzie 4 GB pamięci RAM, 64 GB pamięci na aplikacje i 10 rdzeniowy procesor taktowany zegarem o częstotliwości 2,0 GHz.Starsza wersja napędzana była 8-rdzeniowym Snapdragonem 625. Pozostała specyfikacja pozostaje bez zmian. Telefon posiada skaner odcisków palców, 5,5 calowy wyświetlacz TFT o rozdzielczości Full HD, dużą baterię ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 4X 4GB RAM i procesor mediatek? | Wyświetlone : 1540 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580