Teraz jest 12 paź 2025, o 12:56

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Xiaomi Mi5 , Mi5 Plus - najnowsze plotki

O nowych modelach Xiaomi, Mi5 i Mi5 Plus mówi się w ciągu kilku ostatnich miesięcy dość często. Informacje na temat specyfikacji stają się coraz bardziej dokładne i realne.

Obrazek

Najnowsze plotki które do nas docierają między innymi poprzez Weibo mówią że Xiaomi Mi 5 będzie posiadał ekran QHD o rozdzielczości 2560×1440 co przekłada się na 565ppi
Może nieco dziwić procesor Snapdragon 810 który nie cieszy się dobrą opinią ze względu na poważny problem z przegrzewaniem. ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5 , Mi5 Plus - najnowsze plotki | Wyświetlone : 2019 | Odpowiedzi : 0

TCL 3S cenowy zabójca Mi4i dostępny w przedsprzedaży za 140$

TCL zapowiedział telefon z specyfikacją prawie taką sama jak Mi4i, ale za znacznie niższą cenię.
Obrazek
TCL 3S ma oferować 5-calowy wyświetlacz 1920 x 1080p, sercem telefonu ma być Snapdragon 615 octa-core , 2GB of RAM, 16GB of ROM, telefon będzie wyposażony w 13 mega-pixelowy aparat z tyłu oraz 8 mega-pixelowy aparat na froncie, na uwagę również zasługują wymairy telefonu ponieważ przy ekranie 5" i świetnej baterii 3050mAh to rozmiary 139.6x69.6x8.9mm wydają się być prawie ...
Czytaj więcej : TCL 3S cenowy zabójca Mi4i dostępny w przedsprzedaży za 140$ | Wyświetlone : 5673 | Odpowiedzi : 32

Ecoo E05 - pierwsze zdjęcia szpiegowskie i specyfikacja

Obrazek

Ostatnimi czasu, ucichło trochę na temat firmy Ecoo, która po prezentacji modelu E04, można by pomyśleć, że usiadła na laurach, lecz to nie prawda, bowiem już za niedługo będzie nam dane zobaczyć najnowszy model, którego przygotowania idą pełną para - ECOO E05. Poniżej kilka informacji, na temat nadchodzącego produktu.

Obecny model E04 charakteryzuje się ekranem o przekątnej wyświetlacza 5,5" oraz 3gb pamięci ram. W swoim następnym urządzeniu, producent planuje zmniejszyć wielkość wyświetlacza, przy zachowaniu ...
Czytaj więcej : Ecoo E05 - pierwsze zdjęcia szpiegowskie i specyfikacja | Wyświetlone : 1588 | Odpowiedzi : 0

UMi Zero 2 z dwoma wyświetlaczami - już 1 września!

Obrazek

UMI nie próżnuje, ci z was którzy są pod wrażeniem nowego modelu UMI Iron, z całą pewnością będą zaskoczeni po prezentacji następcy popularnego modelu ZERO, który według najnowszych doniesień, będzie posiadał podwójny wyświetlacz!

3 lipca, na znanym portalu społecznościowym stworzona została nowa strona, o wymownej nazwie UMi Zero 2. Nie znajdziemy tam zbyt wiele informacji, ale za to jest jedno zdjęcie, które wzbudza ogromne zainteresowanie.

Tytułowy obrazek, posiada wymowne hasło "Duplex Life", (duplex:dwukanałowa transmisja) ...
Czytaj więcej : UMi Zero 2 z dwoma wyświetlaczami - już 1 września! | Wyświetlone : 5549 | Odpowiedzi : 30

DOOGEE F2015 - Android 5.1, 5,5" FullHD 2.5D, 3GB ram

Doogee F2015 to nowy phablet który zadebiutuje już we wrześniu. Jak możecie przeczytać poniżej, doogee nie próżnuje i idzie za ciosem, pokazując coraz to nowsze i lepsze produkty, a już za dwa miesiące będziemy mogli się przekonać, jak sprawuje się ich propozycja z 3GB ram i dużym 5,5' wyświetlaczem.

Obrazek

Doogee F2015 będzie posiadał jak już wspomniałem 5.5 calową matrycę, pokrytą szkłem 2.5D, która będzie chroniła warstwa Gorilla Glass 3, a obraz będzie prezentowany w ...
Czytaj więcej : DOOGEE F2015 - Android 5.1, 5,5" FullHD 2.5D, 3GB ram | Wyświetlone : 1963 | Odpowiedzi : 4

PIPO X8 TV box z dual boot, 2GB RAM

Pipo to marka znana nam z produkcji tabletów, firma ma też w ofercie interesującego TV-Boxa pracującego w trybie dual boot z Windows 8.1 i Androidem 4.4
Obrazek

Ci którzy chcą zamienić starszy telewizor w smart TV, to powinni się zainteresować ta propozycją . PIPO X8 Mini TV BOX może pracować pod kontrolą dwóch systemów operacyjnych, użytkownik ma do wyboru Windowsa 8.1 lub Androida 4.4. W sieci są też roomy pracujące z linuxem ubuntu. Urządzenie wyposażono ...
Czytaj więcej : PIPO X8 TV box z dual boot, 2GB RAM | Wyświetlone : 1901 | Odpowiedzi : 0

Xiaomi sprzedało 35 mln telefonów w 1 półroczu

Xiaomi, to obecnie drugi po Lenovo producent smartfonów w Chinach, , firma pochwaliła się że w tym roku sprzedała już 35 mln smartfonów.
Obrazek

Pierwsze półrocze 2015 Xiaomi zakończyło sprzedażą aż 35 milionów sztuk smartfonów , co jest lepszym wynikiem niż w analogicznym okresie 2014 roku, ( 26 mln) . W 2014 roku firma sprzedała 61 mln urządzeń co dało jej 3 pozycje w Chinach i piątą wśród największych producentów telefonów na świecie
W 2015 ...
Czytaj więcej : Xiaomi sprzedało 35 mln telefonów w 1 półroczu | Wyświetlone : 2082 | Odpowiedzi : 5

Elephone P9000 już w październiku

Elephone zdążył już nas przyzwyczaić do ogłaszania debiutów nowy telefonów z częstotliwością godną podziwu. Po informacji o P7000 uraczono nas nowiną o nowym lepszym P8000 zanim jeszcze ten pierwszy trafił w ręce użytkowników. Teraz Elephone twierdzi że już w październiku rozpocznie sprzedaż telefonu P9000. Będzie to chyba pierwszy smartfon z 10 rdzeniowym super-procesorem X20 MediaTek serii Helio. Jasne jest że Elephone zamierza znaleźć się w pierwszej lidze producentów co widać choćby po zapowiadanej cenie, 499.99 ...
Czytaj więcej : Elephone P9000 już w październiku | Wyświetlone : 1676 | Odpowiedzi : 11

Aero2 wprowadza nowy cennik usług

Code:
http://aero2.pl/Internet-bez-CAPTCHA/Informacje

Aero2 jak zwykle "zabłysnęło" swoją nową ofertą z nowymi cenami. Na tle konkurencji (orange, play, red bull mobile itp.) propozycja jak zwykle średnia.

Zapraszam do komentowania
Czytaj więcej : Aero2 wprowadza nowy cennik usług | Wyświetlone : 1633 | Odpowiedzi : 8

Metalowa obudowa i Android 5.1 - czyli średniak ZTE S2010

Zte oprócz pokazywania nowych modeli, należących do swojej młodej nowej marki Nubia, co jakiś czas wypuszcza na rynek nowe smarfony ze swoim 'pierwotnym' logo ZTE, tak i tym razem też się dzieje, możemy zobaczyć nowy model, przynależący do średniej półki - ZTE S1020. Smarfon zostanie wyposażony w wyświetlacz 5 cali, o rozdzielczości HD, 2GB ramu, slot kart pamięci, 8 rdzeniowy procesor mediateka, a całość zostanie zamknięta w obudowie o grubości zaledwie 7,4mm i wadze 124g, ...
Czytaj więcej : Metalowa obudowa i Android 5.1 - czyli średniak ZTE S2010 | Wyświetlone : 1475 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165059 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583