Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Wczoraj kupilem coolpaa f1, a dzis pojawily sie kupony i chcialem ten zakup cancelowac. Zakup jest w statusie czeka na wysylke (awaiting for shipment). Czy jak klikne cancel, to zwroca mi calosc sumy, jaka zabrali? Jak to wyglada?
Sprzedawca może odrzucić Twój cancel podając numer przesyłki. Zmieni się wtedy status zamówienia na wysłany i już nie zrezygnujesz. I jak znam życie tak pewnie zrobi żeby nie tracić sprzedaży.
Też się zastanawiam jak można przez przypadek potwierdzić confirm goods received. To wymaga trzech klików. Raz można kliknąć przypadkiem, ale trzy razy?
Witam mam pytanie, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie działają takie kupony
Spoiler:
znalazłem taki kupon na stronie sklepu jakiegoś gościa z koszulkami, czy jak kupię ten kupon za 2$ to mogę zrobić u niego zakupu o wartości 50$ czy jak to działa? proszę o pomoc? można kupić tylko jedną rzecz czy kilka ?