przez sebolo88 » 12 lip 2016, o 10:41
Ostatnio mój Mlais MX przestał działać, tzn podczas dłuższej sesji grania zawiesiła mi się gra, ale można było mimo to wejść na ekran główny i ją ubić, niestety odpalanie jakiejkolwiek aplikacji kończyło się jej momentalnym zwieszeniem, więc wyłączyłem telefon (sytuacja z takimi zawieszeniami kilka razy mi się zdarzyła i zawsze reset pomagał). Niestety po wyłączeniu telefon już się nie chciał włączyć, wyjąłem baterie, odczekałem, zapakowałem ponownie, ale dalej nic z tego. Byłem akurat na wyjeździe, wiec olałem go i kilka dni później po powrocie do domu spróbowałem go włączyć ponownie i o dziwo ożył. Niestety moja radość nie trwałą długo, bo już następnego dnia znowu stało się to samo i teraz niestety już nie wstaje mimo, że trochę już leży. Podczas podłączania ładowarki czuć, że wibruje i podczas gdy jest podłączony i nacisnę power to też wibruje. Zastanawiam się czy to nie może być coś z baterią?
Miał ktoś już podobną historię? Albo może jakiś posiadać ze śląska mógłby użyczyć jego baterii na jednorazową próbę (podjechałbym w celu sprawdzenia). Szkoda mi go odsyłać do Chin jakby się miało okazać, że to tylko bateria.
Jakiejś pomysły?