przez analizator » 29 paź 2015, o 21:03
Trochę namęczyłem się z tym meizu ale wszystko działa jak na razie. Nie udało mi się tylko rozwiązać problemu ikonek powiadomień na pasku stanu. Textra działa ok, generalnie odblokowałem większość aplikacji w tym całym centrum bezpieczeństwa, w zakłądce bateria również coby się nie usypiało po 3 minitach. Dodatkowo warto wpisać w dialer *#*#4636#*#* mozna wybrać Automatic albo Euro Band przy wyborze automatic jest dostępna sieć i transfer po edge,hspa,LTE na Euro Band tylko edge - LTE, dzieki tej sztuczce udało mi się naprawić brak internetu 3g. Bateria potrafiła spaść od 20% do 0% w kilka minut ale to się jakoś samo naprawiło po kilku ładowaniach. Wibracja pierdzi i najlepsze jest to że osoba z, którą rozmawiam słyszy jak telefon wibruje np gdy dojdzie sms podczas rozmowy. Pochwalić muszę szybkość pamięci wbudowanej, jest lepsza niż w lg g2 (testy w androbench). Ogólnie telefon wart tych 450-470 zł ale nie więcej niż 500. Za ok. 400 zł można mieć używane s3 lte ,które chyba wypada lepiej niż meizu.