przez rafaelo94 » 23 kwi 2016, o 17:01
Witam. Może ktoś będzie wiedział co jest grane. A mianowice miałem problem z tą 10s od włocha. Tel się wieszał i wyrzucał błedy, że różne procesy zostały zatrzymane no i wyswietlał czarny ekran. Działało tylko vol+ i power. Po wejsciu do TWPR i probach instalacji jeszcze raz 10s bądz 08s, na poczatku wyrzucał błedy i konczył niepowodzeniem. No ale jak sie już udało i tel się włączył to niestety dalej zatrzymywał różne procesy. Wyczysciłem całkiem telefon, że został mi tylko folder TWRP. Zrzuciłem na fona orginalną 13s. Też jakoś nie szło super ale się zainstalował. No i jest problem, EUI wisi na ekranie i miga się już jakiś czas ale telefon nie startuje. No a chcąc wejsc do twrp vol+ power to wchodzi chyba do seryjnego recovery. Mogę tam tylko wyczyscić date albo zrobić update z zipa. No ale nic nie zrobię bo nie mam zipa na fonie, a komputer tego w takiej sytuacji nie odnajduje. Jakieś pomyły, sugestje? Co jest grane z tym telefonem, było tak fajnie na 08s na początku to mnie pokusiło na 10 i od tego czasu się wszystko sypie na tym telefonie.
EDIT: Masakra telefon wisiał tak 3h, parę razy go restartowalem wracal do recovery, dalej się ladowal i ladował. Myślałem, że już lipa uceglony. Próbowałem mu nawet update z pendriva zrobić ale nic na nim nie znalazł. Nie wiem jak by trzeba było nazwać plik do update. No ale przed chwilą odpalił choć przy wybieraniu języka parę razy się restartował jeszcze nie wiem dla czego. Za którymś razem wskoczył dałem english i działa orginalny angielski 13s. Myślę, że teraz pochodzi bez większych problemów. Roota i TWRP od nowa muszę wgrywać no nie? Jakbym chciał od włocha coś wgrać?