LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,
1 mar 2016, o 17:34
Jak jest w tym modelu z Wi-Fi i Bluetooth? Chodzi mi o zasięg. W domu mam x600 i x500 i tam jest bardzo bardzo słabo pod tym względem. Może ma ktoś router od netii i może się wypowiedzieć?
2 mar 2016, o 21:56
Mam router z Orange i ogólnie nie jest źle ale w tych miejscach domu gdzie letv już nie odbiera WiFi to iPad mini śmiga jak szalony. Co do baterii na jednej karcie SIM jest ok jak z niego korzystam to ładuje co wieczór niekiedy co 4h, jak mniej to z 1,5/2 dni wytrzyma na miękko. Gorzej jest na dwóch kartach sim jak leży przez noc to rano widać wyraźny spadek baterii. Ogólnie po przesiadce z Sony Z1 mogę polecić Letv X800 ;)
Wysłane z mojego X800+ przy użyciu Tapatalka
3 mar 2016, o 09:32
Witam
Mam problem z wgraniem rom od CUOCO92 10s,po przejściu twrp 2.8.7.0 według filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=ih8FlsRToe8&feature=youtu.be przy próbie instalacji nie widzi plików zip.
Po wyjściu z twrp i podpięciu do komputera kablem wszystko jest na dysku?
3 mar 2016, o 11:04
Spróbuj wgrać pliki do swojego katalogu (np. MOJ_ROM). Mi też się tak czasami działo gdy pliki były w głównym.
4 mar 2016, o 08:33
Mam 008s od Włocha. Jakoś od grudnia cały czas no i wszystko jest spoko jak dla mnie, choć gps średnio chodzi i nie używam nawigacji w tym telefonie.
Wysłane z mojego X800+ przy użyciu Tapatalka
11 mar 2016, o 10:19
Hej. wczoraj zaktualizowałam swojego x800 do najnowszej wersji orpgramowania i mi wisi. Cały czas mi wyświetla się eui i dalej nie rusza się. Co mam zrobić żeby zadziałał. Chcialam nowe oprogramowanie wgrać na telefon a nie uruchamia się przez te logo nic w komputerze też...
Na kartę pamięci muszę wrzucić inne orpgramowanie?
11 mar 2016, o 10:55
Czasami po wgraniu nowego softu na logo EUI wisi naprawdę długo, więc najprościej jest poczekać. Jeśli to nie pomoże spróbuj wejść do TWRP i tutaj pytanie zasadnicze : czy soft podczas wgrywania do telefonu miał jakieś błędy ? Jeśli tak, spróbuj ściągnąć plik raz jeszcze lub z innej lokalizacji i wgrać do raz jeszcze z poziomu TWRP do telefonu. Jeśli nie miał, spróbuj ściągnąć i zainstalować inną wersję, może 008S i zobacz czy działa.
12 mar 2016, o 20:47
Witajcie,
mam podobny problem do Migotki8923, tyle że miałem zainstalowany Kingroot i przez TWRP zainstalowalem Supersu no i po reboocie przy wczytywaniu stoi na migającym logo eui - niestety komputer nie widzi. Jakieś pomysły?
13 mar 2016, o 20:26
Temat już nieaktualny, udało się dostać do TWRP i ponowna instalacja SuperSu rozwiązała sprawę.
6 kwi 2016, o 23:43
Ktoś testuje ostatnio wychodzące romy ? Jak się sprawują ?
Co lepiej wybrać RuschRom czy od couco ?
7 kwi 2016, o 11:00
Póki co Cuoco92 przestał wydawać nowe romy, zapewne dlatego że LeTV spowolniło proces wydawania nowych wersji firmware. Teraz planuje wypuszczać nowy soft co 2 miesiące, więc nie za bardzo jest co testować.
Jak na razie 10S by Cuoco jest stabilne i działa bardzo w porządku, więc wszyscy czekają na coś co będzie oparte o marshmallow.