djsun napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Przede wszystkim te moje wypociny tyczyły się wersji CN a nie US. Śmieszy mnie że specyfikacja tego telefonu jest bardzo dobra, cena jak ja go kupowałem była śmiesznie niska (winie za to własnie oprogramowanie, które przez ten niecały rok zmieniło się na dużo lepsze) ale jak zobaczyłem cenę wersji US, to Bóg mi świadkiem wiedziałbym że coś jest nie tak. Pzecież cena wersji US była tańsza od CN o około 150-200$ (mówię o cenie początkowej tego telefonu w wersji chińskiej). To jest tak jakbym w tym momencie miał sobie kupić galaxy 7 za 999pln . Nigdy bym czegoś takiego nie kupił a to że samo leeco wypięło się na ten model, może o czymś świadczyć. To takie moje dywagacje że to jest poniekąd "podróbka" modelu CN. Nie sądzę że ten model fizycznie ma te same komponenty co chiński, uważam że nie da się zaoszczędzić tyle kasy na takich komponentach a że na samym początku dali 11S..coż może chcieli pokazać że są ludźmi i mimo iż ten telefon jest kiepski to będzie jakiś support, tyle że jak już wiadomo teraz użytkownikom US został się tylko cuoco kóry chyba też już nic nie wyda na tą wersję i CM, więc tak jak już wcześniej pisałem. Nie porównuj wersji CN do wersji US bo to jest spora różnica a dwa mi na CM bateria przez noc schodziła 5%, nigdy na żadnym romie nie miałem opcji że telefon przez noc zszedł z 80% na 50%. Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie żebyś Ty napisał jak to wygląda w przypadku US a wiem że nie wygląda ciekawie.
PS Jeszcze jedno wpadło mi do głowy za ile kupiłeś swój telefon a ile kosztuje OP2 w tym momencie? i OP2 kosztuje tylko i aż dlatego tyle że jednak ROM w tym telefonie jest o niebo lepszy niż w takim LeEco/LeTv x800 CN.