LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,
20 sty 2016, o 11:17
Przeczytaj parę postów wcześniej i dowiedz się, jak ustawić by się uruchamiała apka razem ze startem systemu i chodziła w tle :P
20 sty 2016, o 14:40
Jak najbardziej, sam posiadam tego blitza za 12 zł kupionego :D
20 sty 2016, o 14:42
A propos ładowarek to od 3 miechów używam takiej i nie dość, że jeszcze działa to wszystkie bundlowe z telefonów nie mają do niej startu:
http://s.aliexpress.com/qQ3mu2IbWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
20 sty 2016, o 16:18
Powiem ci ze zainstalowalem MIUI i nadal to samo i tu nawet nie chodzi ze to jest lag tylko poprostu jest jakby jakas blokada dotyku jak mozesz sprawdz to u siebie (inni chetni jak cos moze niech tez sprawdzą u siebie).
Robimy reset telefonu i kladziemy ekranem do góry telefon na stole , biurku, gdziekolwiek tak by nie trzymac go w rece aby lezal se na plasko , jak telefon zbotuje to przechodzi do lockscreena wtedy nie biorac telefonu do reki probujemy odblokowac telefon , u mnie sie nie da nawet po 10 sekundach nawet jak wcisniemy power przycisk glosnosci jak ekran wygasnie i znow go wlaczymy to i tak sie nie da odblokowac do poki nie wezme telefonu do reki , myslalem najpierw ze to wina ustawienia zabezpieczen odblokowywania w kieszeni , wylaczylem tą opcje i to samo (testowane na miui i 005s) , oczywiscie jak juz raz odblokujemy to potem juz normalnie chodzi wszystko az do kolejnego reseta.
20 sty 2016, o 16:32
Bo masz trefny egzemplarz. Dosyć powszechna przypadłość tanich telefonów z metalową obudową lub ramką.
20 sty 2016, o 16:39
U mnie żadnych problemów z dotykiem po resecie nie ma, fon może leżeć i spokojnie go odblokuję. Stawiam na to co powiedział ddr, trefny egzemplarz.
Wypalcowane
20 sty 2016, o 17:04
Pewnie macie racje , ciekawe jakie kwiatki wyjda jeszcze podczas uzytkowania tego bubla . Dobrze ze dolegliwosc wystepuje tylko przy bocie bo juz by poszedl na przemiał do kruszarki :)
20 sty 2016, o 17:40
Na szczęście telefon resetuje się 2 razy w roku..
20 sty 2016, o 17:45
U mnie codziennie na noc ;).
20 sty 2016, o 18:12
Z ciekawości zapytam - kolega basa któremu nie działa dobrze dotyk ma tel od ewoo czy z innego źródła? Jeśli możesz to podaj datę produkcji z metki na opakowaniu (pod eanem jest).
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
20 sty 2016, o 19:01
Po instalacji tego fixa nie masz problemów z korektą słów podczas pisania smsów? Np. podpowiada Ci słowa bezsensu?