przez ozzi91 » 17 sty 2016, o 22:30
W tym poście chciałbym opisać wady, głównie systemowe na które natrafiłem podczas pracy z LETV x600. Zastanawiałem się nad utworzeniem nowego wątku lub odpowiedzi w już istniejących, ale liczę że dzięki rozdzielniu tego, będzie to bardziej czytelne. Jeżeli ktoś uważa inaczej, proszę skasować ten post.
1. Przyciski sterujące muzyką, te z szybkich ustawień nie działają z inną apką od muzyki albo ja nie wiem jak to ustawić
2. Angielski wymieszany z chińskim na sofcie od włocha - nie jest to jakiś duży problem ale mnie jako perfekcjonistę denerwuje strasznie. Bezpośrednio z tym łączy się kolejny punkt czyli:
4. Nie można podmienić jakby skrótów od apek w panelu szybkich ustawień przez co muszę mieć apki w angielskich nazwach w siatce aplikacji. Chciałbym by po kliknięciu kalkulatora włączało mi się np kalkulator super x mod itd, to samo z apką budzika. chciałbym uruchomić tam np sleep as android.
5. Szalejący czujnik światła, nie działa jakoś super poprawnie tak mi się wydaje
6. Spłaszczone obrazy przy google cardboard.
7. Problem z ustawieniem mibanda do smart locka.
8. Brak kompatybilności z niektórymi apkami z google play.
Znając życie najlepszym i pewnie najłatwiejszym rozwiązaniem było by stworzenie jakiegoś moda do xposed co by siędało pozamieniać ścieżki do apek itd.
Zapraszam do dyskusji. Wady tyczą romu 09s RLD