przez bartazzz » 7 paź 2013, o 23:47
Pozwolę sobie wrzucić kilka słów od siebie na temat a760.
Rzeczywiście jest lekki, wg mnie plastikowa obudowa to akurat zaleta bo tył jest z plastiku podobnego jak w zte v970 perforowanego który nie będzie się rysował i do tego zapewnia pewne trzymanie w rękach. Jest cienki i poręczny, wokół wyświetlacza delikatna chromowana ramka. Przód standardowy, coś pomiędzy a 800 a a820. W tym modelu w porównaniu do a800 i a820 jest bardzo dobre podświetlenie przycisków.
System jelly bean, było kilka chińskich apek ale bez problemu dało się je odinstalować. Wgrany APEX laucher.
System chodzi bardzo płynnie bez najmniejszych ścinek.
Soft obsługuje play store i co najbardziej mnie zaskoczyło na plus, do telefonu od razu wgrany był angielski CWM (chińczycy obserwują co się dzieje)
Wyświetlacz duży i czytelny, oferujący dobre kąty widzenia. Rozdzielczość 854x480 jest wystarczająca, nie widać pixeli a przez to nie obciąża procesora przez to telefon naprawdę wyrywa.
Aparat 5mpx robi dobre zdjęcia.
Jeśli chodzi o największy plus to chipset QUALCOMMA który powoduje że szukanie fixa po prostu nie istnieje. Włącza się mapy i on po PROSTU JEST!!! Po telefonach z MTK przeżyłem szok!
W zestawie ładowarka zkablemusb słuchawki, etui i folia. Za te cenę polecam,solidny telefon za śmieszną kasę. Jeśli ktoś nie potrzebuje kosmicznej wydajności to kupując lenovo a760 otrzyma płynnie działający solidny telefon za przystępne pieniądze
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!