przez ross » 28 mar 2017, o 08:41
Mogę się pochwalić, że i ja mam już x829. Zamawiany z Banggood za 770zł, bez vatu (paczka przepakowana w Holandii). Telefon naprawdę miażdży. Wydajność i wykonanie jest takie jak myślałem (czyli bardzo dobre), ale aparat pozytywnie mnie zaskoczył. Bije na głowę sporo droższe modele chociażby Xiaomi. Ten telefon chyba naprawdę nie ma słabego punktu. No może poza baterią, ale to jeszcze nie jest pewne, bo działam na pierwszym romie, który wgrałem po zakupie. Czekam na kolejną wersję Small EUI z xda-developers, bo wiem, że ma być zoptymalizowany również pod kątem wytrzymałości baterii. Co do szkła/etui - telefon dostałem z naklejoną bardzo słabej jakości folią, która w dodatku była naklejona krzywo i znajdował się pod nią jakiś syf. Na moje szczęście 3mk nie miało jeszcze zrobionych pomiarów telefonu, więc im go udostępniłem. LeEco wróciło z naklejoną folią InvisibleCase 3D. Spasowanie naprawdę jest idealne. Oklejony jest właściwie cały telefon (przód, tył i boki), przewidzieli wszystkie możliwe przerwy i dziurki w folii. Są nawet specjalne przerwy na antenę. W sumie chciałem kupić tylko szkło na przód, ale ta folia z tyłu jest genialna - telefon w końcu przestał być śliski. No i nie muszę się już martwić o ciągłe przesuwanie go po stole. Folie niedługo trafią do sprzedaży w ich sklepie internetowym, także jak się zastanawiacie czy zamawiać jakąś folię z Chin, to darujcie sobie i zaczekajcie chwilę. Ogólnie telefon gorąco polecam wszystkim zainteresowanym. Czytnik linii papilarnych cały czas u mnie działa i odblokowałem też band 20 LTE zgodnie z poradnikiem z xda. Wszystko wygląda spoko, tylko nie wiem jak sprawdzić czy jest faktycznie odblokowany >.<