Zainstalowałem Dolby ale aplikacja się zamyka, tzn nie chce się otworzyć... Ale podczas instalacji chyba pojawił mi się komunikat że telefon nie jest zrotowny... Telefon kupiłem w Polsce z wgranym TWRP... Czy faktycznie trzeba go zrotowac? A jeśli tak to jak? Ps Fi to jest ten Magisk?
Dolby to moduł Magisk. Musisz mieć Magisk by działał dolby. Magisk to root. Przez twrp wgrywasz Magisk, później włączasz telefonik, wchodzisz w Magisk pobierasz to co wyskoczy w nim i instalujesz przez twrp nowy plik. I Dolby jeszcze raz.
Nie lepiej pobrać z sieci magisk 16 i od razu go zainstalować w twrp. To samo tyczy magisk manager 5.6.1 APK. Zipa instalujesz w twrp a APK magisk manager w romie. Po sprawie.
Nie lepiej pobrać z sieci magisk 16 i od razu go zainstalować w twrp. To samo tyczy magisk manager 5.6.1 APK. Zipa instalujesz w twrp a APK magisk manager w romie. Po sprawie.
Właśnie Może i lepiej, Ciekawe... ja zainstalowałem tylko Magisk 16 i pojawiła mi się ikonka w systemie, dopiero potem po wejściu w Magisk miałem komunikat o pobraniu Magisk V16. Zainstalowałem go i wszystko jest :>
Ok.. Zainstalowalem Magiska... Dolby się otwiera ale przy prezentacji nie ma dźwięku i nie mogę też włączyć dźwięku przestrzennego. Ps przy instakacji w TWRP gdy zaznaczam weryfikacje pliku to wywala mi instalacje... brak Md5 czy coś w tym stylu
Ostatnio edytowano 7 mar 2018, o 21:31 przez Mikolaj1313, łącznie edytowano 1 raz
mam ładowarke blitzwolfa ( bez QC) ale napisane na niej jest że ma 2,4A x2 ( razem 4,8A) Ładowała telefon na prędkości 1,3 A
Zresetowałem miernik po paru minutach ładowania chyba przy 7-8 % i do 100% napruło mi 3500. Brakuje ok 300 mah zatem. Przy okazji przetestowałem kable USAMS, kupione w promocji i to chłam wyciągający 03-0,6A....