przez xeros » 6 lut 2018, o 16:23
Dzięki. Czy testowałeś je też z innymi ROMami? Opis pliku jest trochę mylący - wskazujący na wersję Pro 3 bez Elite (chociaz jest zl0 w nazwie pliku):
Spróbuj sobie zrobić fotkę w kierunku okna z glebi pokoju w dzień z HDR i bez. Wtedy zobaczysz co daje ta różnica oświetlenia.
Przydaje się w każdych warunkach aby zdjęcia nie prześwietlić i aby nie wyszło zbyt ciemne.
Co do standardowej kamery na dostarczanym sofcie to na YT narzekali na problemy z autofocusem w sofcie 20s (to opóźniało moją decyzję o zakupie tego telefonu), ale na prawie standardowym sofcie AROMA budowanym na 20s/26s/28s (przedstawia się nadal jako 20s) takich problemów nie zauważyłem i aplikacja kamerki od LeEco sprawdza się bardzo dobrze, ale tym HDR+ to Google Cam zyskuje znaczącą przewagę nad tą i innymi aplikacjami (starsza wersja GCam - 3.2 działa mi bez problemów na tym sofcie, ale brakuje mi opcji ustawiania ekspozycji, balansu bieli, nasycenia i ostrości, które w standardowej aplikacji od LeEco działają bardzo dobrze).
Ostatnio edytowano 6 lut 2018, o 16:28 przez
xeros, łącznie edytowano 1 raz