Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
24 sty 2015, o 00:21
Człowieku ale co ty piszesz jak nie maja odzwierciedlenia w rzeczywistości ... czytałeś co pisałem ? do tej pory nigdy nic nie zapłaciłem (a kilka razy miałem status paczki "otwarta urząd celny" ) wiec nie wiem może ostatnio zmieniły się jakieś przepisy albo coś ? skoro u was listy z vatem..
24 sty 2015, o 00:34
Napisałeś o umarzaniu podatku. To nazwałem bzdurą. Napisałeś, że nie naliczają podatku jeśli ktoś zamawia dla siebie a nie na handel. To też nazwałem bzdurą. Napiszę więcej - to jest szkodliwe, bo ktoś coś takiego przeczyta i później rodzą się głupie legendy. I dlatego napisz coś takiego jeszcze raz a masz jak w banku, że poślę to do kosza.
24 sty 2015, o 09:54
Pomijam że nie ma statusów "otwarta urząd celny".
Koleś to zwykły [..].
Nibiru, można wyrazić dezaprobatę bez inwektyw...
27 sty 2015, o 16:27
Tak chciałem sie na przód zorientować jak wgrać rom ze strony needrom?
27 sty 2015, o 16:34
Flashtoolem, masz w każdym wątku z systemem na needrom instrukcję jego wgrania;)
27 sty 2015, o 19:34
No "mój" Landvo dotarł. Przyznaję jestem mile zaskoczony, telefonik nie sprawia wrażenia kompletnej tandety. Wręcz przeciwnie jest ładnie wykonany. Dość dobrze spasowany. Działa szybko i płynnie. Nie miałem czasu za dużo się nim bawić gdyż od razu został zaanektowany przez rodzinę ;). Tak czy inaczej myślę, że za te pieniądze to naprawdę bardzo dobra oferta :)
28 sty 2015, o 16:43
Naliczyli Vat?
28 sty 2015, o 18:08
Ja dostałem w Poniedziałek list z Celnego i w poniedziałek już przypięli papiery, które im wysłałem bo dzwoniłem z zapytaniem. Ale nie miła Pani powiedziała, że maja czas do 2 tygodni aby mi go wysłać... Więc pewnie sobie trochę poczekam...
28 sty 2015, o 18:13
Tak naliczyli. Na paczce wartość 70USD i poprosili o dosłanie odpowiednich dokumentów. W sumie przedłużyło to o 4dni przesyłkę.
28 sty 2015, o 23:04
Dzisiaj dostałem pisemko z Zabrza. Jednak jakoś ten Lajtindeboks pakuje te paczki że opłaty na 100% ;)
PDFy poszły, jutro pewnie puszczą. Wyszło nie 260, a 320 złotych... też nie najgorzej :D