Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
I dupa, Fantacy nie wyslal Zenfona 5 bo nie ma na stanie, wiec kupno ze znizka $20 mi przepadlo :(
Jest szansa na odzyskanie tych $20 w postaci kuponu na inny zakup? Wg regulaminu kuponow chyba nie za bardzo (http://help.aliexpress.com/coupon_refund.html), ale moze ktos mimo wszystko probowal?
Pisz do ali i do sprzedawcy, ze cie wydymano. Ja odzyskalem kiedys kupon ze slynnej akcji zakupu O+O. Troche to trwalo, ale zakonczylo sie szczesliwie. Badz uparty!
żeby był jakiś porządek i sens wszystkiego nieznanego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...
Ja dzisiaj tez po walczyłem na czacie o kupon po nieudanym zakupie od ET. Niby do 48 godzin mam dostać maila w tej sprawie. A jak u Ciebie sprawa wygląda, odpisali Ci coś?
Podpowiedzcie jak to trzepać tym telefonem, aby coś nabić punktów. Trzepie i różnie to wychodzi, raz wpadną punkty a raz dość długo nie . Od czego to zależy ? Czy jest jakiś limit czasowy, czy jak...???