Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Zablokowany

Re: Aliexpress - Kupony Rabatowe

30 wrz 2014, o 11:36

Kupiłem zenfone 5 czarnego ze rabatem 20usd. teraz napisali że nie mają go na stanie, i 20 dolców szlag trafił. nie polecam sklepu Lensen Group CO.,LTD. Store

30 wrz 2014, o 11:43

mruczek66 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Napisz do ali, dostaną burę że wysatwiają towar którego nie mają. Poskarż się że był kupon, to wywalczysz jeszcze go :P

30 wrz 2014, o 11:45

Ja zamówiłem Zenfone 6 na pandawill i oczywiście dzisiaj mail że nie mają na stanie i mam czekać na co najmniej tydzień. masakra z tymi sklepami.

30 wrz 2014, o 15:31

Od Lensena 5 czarną

Napisał mi, żebym odwołał, bo został tylko złote, na co odpisałem, żeby wysłał złoty i od tego czasu się nie odzywa.
Jak myślicie pytać za jakiś czas czy ma zamiar wysłać?

30 wrz 2014, o 22:00

to samo mi napisał. złote są tańsze . niech spada.

1 paź 2014, o 18:26

Ja bym wolał tą złotą niż być 50zł w plecy na przewalutowaniach, ale i tak nie chce mi wysłać

2 paź 2014, o 08:41

wiadomo czy będzie w najbliższym czasie jakiś kupon rabatowy na ali ? planuje zakup Lenovo k910 od China Goldway

2 paź 2014, o 21:14

Co sądzicie o różnych stronach tego typu oferujących kupony do aliexpress i innych serwisów?
http://www.savings.com/m-AliExpress-coupons.html
http://www.tjoos.com/Coupon/-8822/aliexpress.com
Czy to jacyś naciągacze? Korzystał ktoś z tego?

2 paź 2014, o 22:00

Dżizas, to nie kupony, to aktualne promocje...

7 paź 2014, o 12:33

są jeszcze aktywne te rabaty niedzielne przez aplikacje ?

7 paź 2014, o 12:53

Już NIE....

7 paź 2014, o 21:16

Czy wasze zakupy z tej promocji sa już może wysłane? Mój telefon ma jeszcze 2 dni na wysłanie, tak samo jak futerał kupiony tego samego dnia od innej osoby i bez żadnej promocji.
Zablokowany