WER Warszawa zaczyna naliczać VAT od TV boxów.
Dziś właśnie doszedł do mnie Mi TV Box za 55$ i został ovatowany :(
Przesyłka szła EU Express (Austrian Post).
Wczoraj dostałem beelinka gt1 ultimate (70$). Zaliczył WER Warszawę ale VAT go ominął. Szedł przez Holandię.boroch napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Wczoraj dostałem beelinka gt1 ultimate (70$). Zaliczył WER Warszawę ale VAT go ominął. Szedł przez Holandię.lejem napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Przecież, zawsze był od tego vat naliczany, jak wpadło na trzepanie to dostawało się vat niezależnie czy Wer Wawa czy inny Wer z UC Pocztowym...boroch napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
lejem napisał(a):Wczoraj dostałem beelinka gt1 ultimate (70$). Zaliczył WER Warszawę ale VAT go ominął. Szedł przez Holandię.boroch napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Wysłane z mojego Moto G (5) Plus przy użyciu Tapatalka
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony.
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Już tak jest dawno, a wypowiedź wyżwj sugerowała jakby nagle zaczeli nakładać vat na boxy, a tak nie jest nakładano zawsze. Tak samo jak na telefony, że te 5 lat temu trzeba było mieć "szczęscie" aby natrafić na vat a teraz odwrotnie to wiem. Wszystko tak naprawdę skończyńo się od strajku, od tej pory jest trzepana dużo wieksza liczba paczek. Tyle w temacieFlyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony.
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Powrót do TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości