TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo, pytania, problemy,
Odpowiedz

Re: Który tv box wybrać?

26 kwi 2016, o 23:15

Omg telewizjada. Przydawala się nieraz w pracy

27 kwi 2016, o 00:42

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dopiero dziś po południu wyłączyli - jeszcze nic nie wiadomo - nie siać paniki. Szkoda mi telewizjady - siedzę za granicą, bez talerza, więc to było idealne czasem coś obejrzeć na PL TV.

4 maja 2016, o 09:17

Hej,
a czy podłączenie zewnętrznego dysku 1TB do takiego androidowego pudełeczka nie będzie powodowało problemów?
i czy coś konkretnego polecicie jako zastosowanie do torrenty, dlna, KODI, zewnętrzny dysk 1TB? Dziękuję :)

4 maja 2016, o 11:59

Ja od paru tyg mam MXIII-G i jestem bardzo zadowolony. Wszystko co chcialem dziala szybko i plynnie. Kodi, filmy fullHD, H.265/HEVC, przegladanie neta, torrenty i jakies podstawowe gry typu angry birds. Torrenty mozna sciagac na pendrive lub zewnetrzny dysk. Dokupilem do tego klawiature HAMA Uzzano 2.0 i teraz komputer wlaczam tylko zeby w battlefielda pograc

5 maja 2016, o 08:14

Hessus napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A czy ta klawiatura ma taki układ klawiszy "Z" i "Y" jak na googlowanych zdjęciach.. tzn ten niemiecki ?

6 maja 2016, o 21:16

Nie. Tamte zdjecia to jakas niemiecka dystrybucja. Na allegro sa z normalnym ukladem klawiszy.
PS.
Gdybym kupowal drugi raz to wzialbym pierwsza edycje Uzzano zamiast v2.0 bo te dwa dodatkowe przyciski PPM i LPM pod trackballem bardzo by sie przydaly.

19 cze 2016, o 11:06

Siema. Myślałem ostatnio nad kupnem tv boxa, ale mam pewne pytanie do was, otóż czy przy moim połączeniu internetowym możliwe będzie oglądanie tv i filmów: download ok. 7mb/s, up ok. 1mb/s, ping 35ms? Box byłby podłączony do routera przez kabel. Mieszkam na zadupiu i nie mam za bardzo możliwości zmiany neta. Opłaca się kupować cokolwiek?

19 cze 2016, o 11:18

Sądzę że tak powinno działać mam raz więcej 16/2 ale u mnie działa mini-serwer i zjada 12/1 i nie ma problemów z filmami. C, ale obraz się zakazuje i wyłączyłem mini-serwer dla lepszego łączą ale zmazy nie znikły widocznie coś z serwisów idzie nie tak czasami.

Wysłane z mojego ZUK Z1 przy użyciu Tapatalka!

20 cze 2016, o 14:14

dostałem Mini M8S TV Box nie nadaje się do internetu przez wifi. po kablu jest ok. nie wgrywałem żadnych fixów . kolega wziął bez przeróbek.
ma ktoś tv boxa który czyta filmy( np. po 20gb )i ma dobre wifi. cena około 60usd. na gb jest teraz w promo taki http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366806.html

22 cze 2016, o 10:28

Co masz na myśli mówiąc, że nie nadaje się do internetu po WiFi?
Mój galaxy tab s jak mu każę odpalać film 3-4GB dostępny na dysku sieciowym (po FTP) też na ogół nie daje rady po WiFi (po skopiowaniu na kartę sd idzie dobrze).
Odpowiedz