przez becki » 12 sty 2016, o 17:16
E tam recenzje na każdej stronie gdzie sprzedają chińczyki wszystko jest napisane większą wartość ma głos ludu ładny szybki telefonik w anatutu dostaje ok 38 000 punktów. Wyświetlacz JDI w rozdzielczości FHD przy 5 calach daję wysokiej jakości obraz, kąty widzenia 178 stopni, wyraźne żywe kolory ( jedynie w grze jewal saga mam dziwne wrażenie że kolor czerwony jest zbytnio jaskrawy, ale pewnie można to ustawić dzięki opcji MiraVision gdzie mamy możliwość ustawienia: kontrastu, nasycenia, ostrość, Temperaturę kolorów) Bateria wielkości 2600 mAh nie powala jednak jest wystarczająca biorąc pod uwagę grubość telefonu 0.63 cm nie da się dużo wsadzić. Telefon przy intensywnym użytkowaniu grzeję się lekko w prawym górnym rogu. Aparat fotograficzny no cóż poprostu jest nie ma rewelacji nawet przy matrycy 13 Mpx może zmiana oprogramowania dała by coś więcej z niego. W nocy diodka flash średnio sobie radzi jednak to nie jest aparat więc nie ma co się czepiać. Czytnik linii papilarnych działa prawidłowo (jak dla mnie zbytek bardziej fajny bajer niż użytkowa funkcja). Póki co jestem z niego zadowolony trochę mnie martwi te lekkie grzechotanie przy aparacie coś słabo spasowali lub podczas transportu coś się wydarzyło. Do telefoniku dostałem silikonowe plecyki całkiem fajnie pasują do tego telefonu nie pogrubiają go zbytnio.
Coś można dodać więcej ?