Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: JD.COM

11 lis 2015, o 17:21

Chyba nie wiesz co piszesz. Wystarczy zmienić na Poland...

11 lis 2015, o 17:22

ra-vau napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przy płatności wraca do 30.99 i tyle z konta ściąga ;)

11 lis 2015, o 17:29

To JD dziwne jest. Mi normalnie ściągnęło $34,39 USD

11 lis 2015, o 17:43

ej odnośnie tego doogee x5 chyba są nieścisłości w specyfikacji, procek z wersji 512mb ram, aparat 5 zamiast 8

11 lis 2015, o 17:45

Gdybasz? Ja tam widzę w 2 miejsach 1gb ram. Kwestia aparatu jest taka że to 5mpx interpolowane do 8. Nawet na pudełku tak pisze.

11 lis 2015, o 17:46

zamówiłem tego doogee.....ale cykam sie że wgl nie przyjdzie , z paypal płaciłęm i wyszło ok.141 zł

11 lis 2015, o 18:00

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

pomyłka, sugerowałem się tematem na forum gdzie podstawowa wersja miała mieć 512mb itp. sprawdziłem na stronie producenta i są 2 wersje x5 z 1gb i z 2gb dla wersji pro, także raczej gites
jak mówisz brać go? mam go w zamówieniach ale nie opłaconego jeszcze

11 lis 2015, o 18:07

Kupiłem dla mamy. Chociaż liczę się z tym, że zamówień było dużo i realizacja będzie wydłużona

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

11 lis 2015, o 21:03

wiecie może czy ten doogee x5 ma odrazu język polski? bo w opisie nie było ale była wzmianka o dodatkowych językach i teraz sam nie wiem

11 lis 2015, o 21:04

Powinien mieć.
Odpowiedz