Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez Maniu82 » 22 lis 2017, o 12:12
No to mnie zmartwiłeś. Czytałem że z reguły status ten zmienia się po 8-14 dni, może u Ciebie pech i wyjątkowo długo. Ja mam taki na razie dopiero od 15.11, mam nadzieję że zmiana będzie szybciej niż u Ciebie
-
Maniu82
-
- Pochwały: 1
- Telefon:: COOL1
przez Flyagaric » 22 lis 2017, o 13:16
Po 11.11 nic nie jest takie jak w pozostałych okresach roku. W tym roku ponoć był rekordowy, takich rzeczy raczej można się było spodziewać. To dotyczy nie tylko pracy sklepu, ale usług pocztowych również.
- Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony.
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
-
Flyagaric
- VIP
-
- Pochwały: 167
- Telefon:: Haier
- ROM: Bassrockers
przez kanline » 22 lis 2017, o 19:29
Ja dokładnie też mam taki sam status od 15.11 a zamawiałem 11.11. Dodam tylko, że zamówiłem osobno case i szkło do telefonu, wysyłka odbyła się chyba z 5 dni później i teraz idzie pocztą holenderską i już dotarła do Holandii i czeka na wysyłkę do Polski. Także nie wiem od czego to zależy.
-
kanline
-
- Telefon:: XIAOMI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości