Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
28 lis 2016, o 01:12
I jeszcze ciekawostka jak dobrze wyczyścić filtr hepa żeby dłużej służył. Nie podejrzewałem że może być w nim tyle syfu..
https://youtu.be/Bnn0aXYaC9UWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
28 lis 2016, o 07:36
W przyszłym tygodniu dam film, który porównuje sprzątanie odkurzacza Xiaomi z odkurzaczami Ilife, może porównam 4 odkurzacze
28 lis 2016, o 07:46
A niby skąd gearbest miał Ci ilife wysłać?
Tracking sprawdzisz na 17track.net
A ja odkurzacza nie zostawię w domu ze względu na to ze nie wiadomo jaka jest elektronika w ładowarce i jakie ogniwa, szczerze mówiąc wątpię żeby ogniwa miały zabezpieczenia więc jest prawdopodobieństwo że to cudo może kiedyś zrobić bum. Pierwsze go zostawialem teraz się trochę boję ;)
28 lis 2016, o 09:41
a4 trakruje jak przeszkode i zawraca
28 lis 2016, o 10:13
A tak z ciekawości. Jak wyjedziesz np. na wakacje (z wszystkimi domownikami) to zabierzesz go ze sobą?

MI4
28 lis 2016, o 10:41
A niby skąd gearbest miał Ci ilife wysłać?
Tracking sprawdzisz na 17track.net
A ja odkurzacza nie zostawię w domu ze względu na to ze nie wiadomo jaka jest elektronika w ładowarce i jakie ogniwa, szczerze mówiąc wątpię żeby ogniwa miały zabezpieczenia więc jest prawdopodobieństwo że to cudo może kiedyś zrobić bum. Pierwsze go zostawialem teraz się trochę boję ;)
Niestety ani DPD ani 17track.net nie rozpoznają numeru - cos tu śmierdzi :/
Co do ogniw - jakoś nie słyszałem o takim przypadku, a media kochają takie tematy.
28 lis 2016, o 10:49
A tak z ciekawości. Jak wyjedziesz np. na wakacje (z wszystkimi domownikami) to zabierzesz go ze sobą?

MI4
A czemu mam go zabierać? Jak wyjeżdżasz na wakacje to rozumiem że zostawiasz włączony tv, światło i gratis grzejnik elektryczny?
Co do mediów, ogniwo jak ogniwo każde jest narażone na wybuch a co więcej te chińskie wcale nie są dobrej jakości
28 lis 2016, o 11:03
Jakiś dziwny ten numer, ja zakupiłem w czwartek 24.11
Otrzymałem numer 10 cyfrowy, po wklepaniu go na stronę 17track mam takie info:
Ostatnie zdarzenie -- 2016-11-25 21:31 Oldbury, Your parcel is on its way.Może dopytaj o poprawny numer, ja swój odczytałem z zakładki My Orders.
28 lis 2016, o 11:28
Jakiś dziwny ten numer, ja zakupiłem w czwartek 24.11
Otrzymałem numer 10 cyfrowy, po wklepaniu go na stronę 17track mam takie info:
Ostatnie zdarzenie -- 2016-11-25 21:31 Oldbury, Your parcel is on its way.Może dopytaj o poprawny numer, ja swój odczytałem z zakładki My Orders.
Będzie wisiało, potem momentalnie zmieni się na: Hinckley, Leicestershire (GB), In transit.
Monitoruj także polski DPD
28 lis 2016, o 11:34
Pakiety na ogniwach 18650 sa z reguły bezproblemowe, tzn raczej nie wybuchają ;) poza tym dostępność jest ogromna i nic nie stoi na przeszkodzie zapodac sobie pakiecik na panasach 3400mAh ;)
28 lis 2016, o 12:46
Owszem szkodzi, cena i dobrze że dodałeś "raczej" tak jak staram się nie zostawiać włączonej lampki czy laptopa jak wychodzę tak i odkurzacza ale to każdego indywidualna sprawa.
28 lis 2016, o 12:53
Na to akurat v7 dziwnie działa. mam o wiele grubsze te rurki z krzesełka do karmienia to wyjeżdża na to i po chwili zjeżdża spokojnie, a znowu mam jeszcze cieńsze niż na foto przy suszarce to potrafił się na niej zaciąć wiec nie ogarniesz.
btw. ja bym nie dokońca wierzył tez tym wszystkim porównaniom na filmikach bo te odkurzacze nie są inteligentne i nie jeżdżą codziennie tak samo a szczególnie jak maja kilka pomieszczeń. z obserwacji u mnie zauważyłem że czasami w jednym pokoju potrafi jeździć większość czasu a na drugi dzień tylko chwilkę a zdarza sie nawet że do jednego wjedzie na minute i od razu wyjedzie juz tam nie wróci. Nie to że narzekam, bo patrząc z perspektywy całego tygodnia to w mieszkaniu praktycznie niema kurzu i paprochów a cały zbiorniczek po tygodniu pełny. Osobiście v7 z czystym sumieniem mogę polecić po 2 tygodniach używania.
nie cytuj zdjęć
@blue