Cześć, mam mały problem z iLifem A4. Kupiłam ostatnio dwie sztuki z Ilife Official Store. Zamawiałam je z około dwutygodniową różnicą. Pierwszy przyszedł z Niemiec (data produkcji 01/2017), drugi z Wielkiej Brytani (data produkcji 07/2016). Problem mam z tym drugim - po skończonym ładowaniu, gdy odkurzacz stoi na bazie, nie chce wejść w stan uśpienia, cały czas przycisk "Auto" świeci się bardzo jasnym zielonym światłem. Poza bazą tego problemu nie ma - zasypia po 45 sekundach. Pierwszy iLife normlanie po zakończeniu ładowania zasypia i żeby zaczął sprzątać muszę dwukrotnie wcisnać przycisk clean/auto. Ten drugi reaguje od razu na pierwsze naciśnięcie i zaczyna sprzątać, więc cały czas jest w gotowości. Martwię się, że spowoduje to szybsze rozładowywanie się baterii, bo (nie wiem czy dobrze myślę?) jeśli cały czas jest w gotowości to baterię zużywa, a że stoi na bazie to cały czas się doładowuje. Czy tak może być, czy coś mu musze poklikać, czy zostawić to jak jest i się nie przejmować?