To trochę krzywdzące nazywać naszą firmę "cwaniakiem", oczywiście każdy może mieć swoje zdanie jednak pozwólcie że wyjaśnię dlatego nasza oferta jest uczciwa i korzystna dla obu stron.
- nawet na aliexpresie (chociaż rzadko stamtąd zamawiamy) zdarzają się problematyczne sytuacje. Nie tylko zamawiamy w imieniu klienta ale zajmujemy się obsługą całego zamówienia. Klient może do nas zadzwonić, zapytać, zasięgnąć informacji. Jeśli klient napotka problemy zamawiając z aliexpress zostaje sam - czasami brak znajomości j. angielskiego wyklucza możliwość rozwiązania problemu.
- nasze marże są bardzo niskie. Kolega zriel wydaje się nie być zorientowanym w cenach poszczególnych modeli z Polski. Jeśli jednak może chociaż jednym linkiem potwierdzić słuszność swojej opinii bardzo chętnie to sprawdzę. Natomiast bez sensu wydaje się, pisanie rzeczy, które mijają się z prawdą.
- jeśli klient nie będzie zadowolony z towaru zwraca go do Polski - nie do Chin co praktycznie dla pojedynczego klienta jest raczej nie możliwe.
- realizujemy gwarancję - to bardzo duży plus moim zdaniem. Wracamy tutaj do poprzedniego punktu - kupując na aliexpress i nie mając umiejętności rozmowy z chińskimi sprzedawcami takiej gwarancji praktycznie nie ma - kto odważy się wysłać towar nie mając gwarancji że wróci?
poza tym podobny wątek już był odsyłam tutaj:
smartandroid-t4748.htmlCiężko mi zrozumieć niechęć forumowiczów - być może fakt, że wiecie iż można zamówić to również samemu każe Wam myśleć - ale cwaniacy - nabijają kasę na niezorientowanych kupujących. Jest jednak inaczej a do transakcji dodajemy dużo od siebie. Wiem, że na allegro jest wielu "pośredników" którzy rzucają szkolny tornister i siadają do komputera robić biznes. Nasza firma to 3 osoby a planujemy również otworzyć punkt stacjonarny w którym zobaczysz wybrany model i będziesz mógł złozyć zamówienie.
Reasumując - nie zarabiamy na klikaniu za kogoś - zarabiamy na profesjonalnej obsłudze.
PS. arcadioush, layout jest wykonany na indywidualne zlecenie przez agencję. Jeśli chcesz prześlę Ci namiar na priv.