przez marcel80_24 » 21 gru 2013, o 10:37
Niestety zamówiłem u tego pośrednika 2 telefony i czekam już miesiąc i nic. Twierdzą że mają swoich sprzedawców niestety jak kontakt z tymi sprzedawcami wygląda jak w moim przypadku to juz się obawiam o tą "gwarancję" realizowaną przez nich, telefony miały iść w oddzielnych paczkach i "sprawdzony" kontrahent wyslał w jednej, ale przecież vatu oni i tak nie będą płacić. Jeżeli monitorowanie przesyłki polega na uspakajaniu przez telefon i odzyłaniu do bazy wiedzy to super pewnie tak też wygląda pospieszanie gwarancji którą i tak w zasadzie sami realizujemy bo przecież my musimy wysłać do Chin paczkę a jeśli oni to musimy im zapłacić do 100 zł. Szkoda że w opisach aukcji nie napisza tego tylko Gwarancja PL. ale jako komentarz wstawię linka do tego forum niech inni wiedzą o co chodzi a gadanie że przecież wszystko jest napisane w regulaminie to dziękuję. Kiedyś jak zaczołem się dopytywać online na stronie Pani co jest grane stwierdziła że jestem niemiły, ponieważ jej napisałem że chcę wiedziec co się dzieje z moimi telefonami, już pozostała mi tylko cie3rpliwość i nauka na drugi raz że lepiej poczytać najpierw takie forum i kupic samemu na aliexpress zamiast zapłacic takiemu sklepowi za to że oni to zrobią za mnie.
PS. Jak mi dojda telefony w końcu to napiszę, mam nadzieję że to kiedys nastapi.