Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
przez jeec » 29 lip 2017, o 09:17
W dniu gdy złożyłeś zamówienie nie mieliśmy na stanie wersji szarej więc zaproponowaliśmy Ci wersję złotą.
Twoja miejscowość znajduje się na liście "Remote Areas". DHL pobiera specjalną opłatę za dostawę do miejscowości znajdujących się na tej liście. Dlatego też poprosiłem Cię o zmianę adresu do wysyłki, tak abyś uniknął dodatkowej opłaty. Wyszło to wszystko dosyć niezgrabnie, za opóźnienie w wysyłce przepraszam w imieniu zespołu. W ramach rekompensaty mogę zaproponować 5$ kupon na kolejne zakupy w naszym sklepie.
Co do blokady w konwersacji na Aliexpress - to niemożliwe, nie robimy tego, nawet nie wiem czy się da. Wyślij mi proszę zrzut ekranu gdzie widać, że zostałeś zablokowany, wyjaśnię to z osobą, która to zrobiła jeśli tak rzeczywiście się stało. tak nie mieliście na stanie modelu szarego i napisaliście że takiego modelu nie będziecie a w dniu wysyłki jednak znalazł się dziwnym trafem ponownie w waszej ofercie to w takim razie moje pytanie dlaczego jednak nie wysłaliście mi szarego ??? gdzie wam wcześniej napisałem że zależy mi na tym kolorze bo złoty mi nie pasuje i jest tańszy.
Co do wysyłki się zgodzę ok zmieniłem adres ale też dostałem info że przesyłka została wysłana co było nieprawdą
Co do wiadomości dziwnym trafem mogłem wysłać do wszystkich tylko nie do was.
tak się nie traktuje klientów i szczerze powiedziawszy to jednak będzie mój ostatni zakup u was i dziękuje za wasz kupon bo cała ta transakcja to wielka porażka dostaje inny kolor chociaż w dniu wysyłki macie kolor który kupiłem i wysyłka która będzie trwała jak zwykła chociaż zapłaciłem za DHL