Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

30 mar 2017, o 04:57

data17 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

23% plus 17.50zl odprawy a nie 9

30 mar 2017, o 10:02

Proszę o info jak jest z vatem w przypadku wysyłki DHL. Jeśli zadeklaruje sprzedawca n p 80$ to wtedy od tego 23%? Czy lepiej zamówić zwykła pocztaa i jest szansa że nie będzie vatu wogole?

30 mar 2017, o 10:09

FAQ

30 mar 2017, o 10:19

Ja pierniczę, człowiek jest 3 lata na forum i pyta o takie rzeczy. Mi się już nawet tego nie chce usuwać. Chcecie miec tu taki śmietnik to miejcie.

30 mar 2017, o 18:19

Kupiłem telefon u Goldwaya ale jeszcze nie zapłaciłem - oczywiście wybrałem seller's shipping method ale teraz pytanie czy płacić za ten telefon czy rezygnować(użyłem kupon 10$):/ Wszędzie Goldway pisze, że SSM jest nie przez pomyłkę ale do dziś ciągle SSM jest dostępny, więc nie rozumiem, czy to nie jest naciąganie ludzi aby kupili telefon a później gadka że nie ma SSM?

30 mar 2017, o 18:23

Goldway milczy, bo tak mu wygodniej i liczy kasę. Ona jak mówi Artur Szpilka musi zgadzać się ;-)

30 mar 2017, o 18:40

Wcześniej pisał że zachowanie opcji ssm to niedopatrzenie Aliexpres. I wszystkie przesyłki z ssm pewnie będą anulowane albo prpozycja przesyłki DHL-em.

30 mar 2017, o 19:04

Pisał że wszystkie. Chociaż pewnie chodziło o "wszystkie do EU" , w związku z vat-em i CE
A dla BOR-u to chyba Abramsy byłyby dobre, zaoszczędziliby na blacharzach. :))
Co jest ,cenzura czuwa...? :))) Gdzie ten post przed moim?
Ostatnio edytowano 30 mar 2017, o 20:57 przez gigi, łącznie edytowano 1 raz

30 mar 2017, o 19:09

Żadna cenzura mądralo, autor sam usnął post.

30 mar 2017, o 19:10

Aaaa to przepraszam. Nie zrozumiałem pytania. :))
Odpowiedz