przez piquadrat » 24 mar 2017, o 13:23
Nikogo nie interesują twoje żale, nie rób śmietnika z tego wątku, nikt ci nie każe u nich kupować, mamy wolny rynek.
Ja czytając o problemach z CE i burdelu jaki panuje u celników stwierdziłem, że nie ma na co czekać i całe szczęście zamówiłem w niedzielę, po obniżonej cenie :) Mi5, z SSM za 11$ z groszami. Mam nadzieję, że nie będę musiał czekać na telefon tyle co znajomy, który zamówił u Goldiego telefon z darmową przesyłką, a powoli dobija do 60dni oczekiwania, bo tel doleciał do PL i stoi przez UC 5 tygodni (swoją drogą to niezły fuckup)...
A kogo obchodzi co i kiedy Ty zamówiłeś? Nie rób śmietnika z tego wątku.
Ja się dzielę opinią jako konsument. Trochę tych sklepów przerzuciłem i mam prawo wyrazić ocenę.
Myślę zresztą, że Goldway rozumie i jest zmotywowany by wrócić z ofertą SSM bo listy kupujących u Niego wyglądają nierzadko jak pochód pierwszomajowy.
Do tego czasu gdzie indziej jest taniej i QoS podobny. Takie moje zdanie, myślę, że obiektywne.
hm ale mamy przedstawiciela polskiego, po za tym 1 telefon kupilem jak nie bylo SSM wiec teraz telefony bede kupowac te do 150$ i tyle :D
To za mało. Jeżeli Mi5 mogę od banggood kupić w chwilówkach za 217$ to powstaje pytanie czy niewątpliwa zaleta wynikająca z faktu, że jest polski przedstawiciel jest warta 20$ na sztuce. Ludzie kalkulują i ja kalkuluję. Kalkulacja aktualnie jest negatywna i Goldway musi się bardziej postarać, zaoferować coś więcej by przyciągnąć polskiego konsumenta. Oczywiście jakaś grupa będzie ślepa siedząc w sferze komfortu, pozostali właśnie uruchomili kalkulatory.