Nikogo nie chciałem obrażać, a jeśli się ktoś poczuł urażony to tylko by potwierdzało to o czym napisałem. Każdy kto ma odrobinę dystansu do siebie na pewno urażony nie został.
Co do przedstawicielstwa, sprzedawcy czy jakby go nie nazwać robi co robi bo taka jego rola. Wiadomo że skoro dla nich pracuje to chodzi mu głównie o to aby ludzie tam kupowali, jednak jak pewnie wiele osób zauważyło na samej reklamie nie poprzestał. Ale jak wiadomo, Polakowi nie dogodzisz, daj mu palec to chce rękę. Myślę że nawet jakby za darmo te telefony rozdawali, to nadal wielu osobom coś by nie pasowało.
Abstrahując od powyższego oraz mojej wcześniejszej wypowiedzi, nie podoba się to idź gdzie indziej ja osobiście jestem zadowolony z tego że mogę do kogoś napisać kto może mi pomóc, lepsza jakakolwiek pomoc niż jej brak.
Dziwi mnie jeszcze jedna tylko rzecz, jak to jest że moja wypowiedź to obrażanie, natomiast wypowiedzi pod adresem autora tego wątku już nie. Tolerancja aż miło.
Zakończmy ten temat bo kogo miałem przekonać to przekonałem, a pozostali i tak wiedzą swoje. Szkoda tracić czas i zaśmiecać wątek.
Autor postu otrzymał pochwałę