Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

24 lis 2016, o 16:18

Jak otworzą... ile paczek dostajesz otwieranych?
i nie mów mi, że celnicy szukają pudełek wielkości telefonu, bo jest sporo innych towarów, które podlegają ocelniu, a nie jedynie opodatkowaniu ;)

24 lis 2016, o 16:20

Robisz offtop.

24 lis 2016, o 19:20

Tak celnicy otwieraja paczki, paczki te sa opisane i zaklejone ponownie...także lepiej mieć opcję bezvatową szczególnie jak droższa rzecz. Dzis dostalem taką pakę od Goldiego, DPD przyszło bez problemów :)

24 lis 2016, o 20:34

Do mnie wczoraj przyszła też paczka DPD bez problemów. Kurier nie bardzo chciał zgodzić się na otwarcie paczki, ale ostatecznie otworzył z tego co Tata mi mówił. Na szczęście wszystko było ok, a w sobotę telefon wpadnie w moje ręce w końcu.

24 lis 2016, o 20:43

Jak mozna sprawdzić czy mi4c i redmi note 3 pro są na tym samym magazynie żeby były razem wysłane ? Czy seller's shopping method dalej gwaratuje back vatu?

Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka

24 lis 2016, o 20:46

leonfp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zacznij od przeczytania pierwszego posta w tym wątku.

24 lis 2016, o 22:45

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zacznij od przeczytania pierwszego posta w tym wątku.

Bardzo odkrywcze.. Jak bym nie przeczytał pierwszego posta to bym chyba nie pisał o seller's shopping method i wysyłce dwóch tel. w jednej paczce...

Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka

24 lis 2016, o 22:50

Jakbyś rzeczywiście przeczytał, to wiedzialbys, że ta wysyłka gwarantuje brak vat.

24 lis 2016, o 23:23

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Może czyta bez zrozumienia? XD

24 lis 2016, o 23:33

DPD > ... > Poczta Polska. Przynajmniej we Wrocławiu.
Odpowiedz