Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez blue_voyager » 5 lis 2016, o 14:12

szwagru11 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jest wątek dotyczący promocji, tam poczytaj.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez karolw2 » 5 lis 2016, o 14:49

naproti napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Z doświadczenia ok 10 dni i przesyłka dociera od PL, wysyłki po 11.11 pewnie będą jakoś opóźnione,
karolw2

Pochwały: 4
Telefon:: Nokia

Postprzez pawo24 » 5 lis 2016, o 14:55

Według jakiego czasu działa Goldway? Mamy już 11.05.2016 a dziś miała byc promocja na Redmi 3sprime,ale dalej telefon zaznaczony na szaro https://pl.aliexpress.com/store/311331
pawo24

Pochwały: 1
Telefon:: Alcatel

Postprzez skazi » 5 lis 2016, o 15:03

pawo24 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przecież to nie są daty tych promocji... Linki do ali bez pl.
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Postprzez pawo24 » 5 lis 2016, o 15:14

skazi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przecież to nie są daty tych promocji... Linki do ali bez pl.

Mój błąd.Czyli takie ceny telefonów będą 11.11? A według jakiego czasu działa Goldway i ogólnie Ali Express,tak żeby załapać się na te promocje?O której godzinie zaczyna sie tam 11.11 według naszego czasu?
pawo24

Pochwały: 1
Telefon:: Alcatel

Postprzez ra-vau » 5 lis 2016, o 15:18

Tak.

9:00

Pytalasz w niewlasciwym watku.
Nt promocji, oraz 11.11 sa osobne tematy :)
LeEco :)
ra-vau
NewsMan

Pochwały: 114
Telefon:: V967S

Postprzez btq90 » 5 lis 2016, o 17:03

Mam problem z telefonem Xiaomi Mi4 LTR kupionym w sierpniu od Goldway.
Telefon z dnia na dzień przestał się ładować. Próbowałem ładować kilkoma różnymi ładowarkami i kablami USB ale nic nie pomogło. Do tej pory telefon był ładowany tylko oryginalną ładowarką. W tej chwili telefon ma 0% baterii. Po podłączeniu do ładowarki sieciowej dioda mruga na czerwono ale stan baterii cały czas wynosi 0%, przy próbie włączenia telefon uruchamia się i działa 1-2 minuty, jest dźwięk podłączenia kabla USB ale nie ładuje i nie pojawia się symbol pioruna na baterii. Komputer wykrywa telefon ale nie ładuje. Co gorsza tego samego dnia po kilku próbach włączenia telefonu na te 1-2 minuty pojawił się dodatkowy problem - podświetlenie ekranu przy ręcznej i automatycznej jasności "mruga" raz trochę mocniej raz trochę słabiej.

W jaki sposób skorzystać z gwarancji Goldway? Czy to że na telefonie był wgrany przeze mnie rom miui Polska wpływa na gwarancję?
btq90

Telefon:: Xiaomi

Postprzez piotrekk10 » 5 lis 2016, o 17:11

sebinho napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak klikam na link z pierwsze strony wątku do aukcji EU Express to wyświetla się strona na Ali z komunikatem "Sorry, no matches were found for your refined search.". To nie ma wysyłki 2 telefonów czy nie ma wcale wysyłki EU Expres?

Będzie wysyłka Redmi 3S Pro z EU Expres 11.11? W jakiej cenie? Można prosić o linka?

Będzie. Tamtej strony już nie ma, bo każdy (?) telefon jest teraz w EU Expres. https://goldway.aliexpress.com/store/311331

czy jest ktoś w stanie to potwierdzić?
piotrekk10

Postprzez klocu » 5 lis 2016, o 18:15

Czy Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB w wersji chińskiej będzie dostępne w promocji 11.11?
klocu

Postprzez tpawel » 5 lis 2016, o 18:39

piotrekk10 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak klikam na link z pierwsze strony wątku do aukcji EU Express to wyświetla się strona na Ali z komunikatem "Sorry, no matches were found for your refined search.". To nie ma wysyłki 2 telefonów czy nie ma wcale wysyłki EU Expres?

Będzie wysyłka Redmi 3S Pro z EU Expres 11.11? W jakiej cenie? Można prosić o linka?

Będzie. Tamtej strony już nie ma, bo każdy (?) telefon jest teraz w EU Expres. https://goldway.aliexpress.com/store/311331

czy jest ktoś w stanie to potwierdzić?[/quote]
No ale co tu potwierdzac. Wchodzisz w aukcje, jak w metodzie płatności jest sellers shiping method to to jest eu express

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez cencik » 5 lis 2016, o 22:16

Czy mi się wydaje czy Redmi 3S prime miał być za USD $??,99 a jest za $124,99?
cencik

Telefon:: Samsung

Postprzez skazi » 5 lis 2016, o 22:20

cencik napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tak, polecieli w kulki.
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić