Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez Snneer » 5 sie 2016, o 08:29

Będzie to zapewnie Seller's Shipping Method
Snneer

Telefon:: China HTC

Postprzez dudek81 » 5 sie 2016, o 09:57

W pierwszym poście jest opisane.

Przy "sellers shipping method" zapewne paczkę dostarczy DPD ;-)

Przy darmowej przesyłce Poczta Polska.
dudek81

Pochwały: 1
Telefon:: Redmi 6 Pro
ROM: MIUI 10

Postprzez travis999 » 5 sie 2016, o 11:53

Witam

Orientuje się ktoś czy w najbliższym czasie można spodziewać się jakichś promocji, kodów rabatowych ?
Poluje na Qiaomi Redmi Note 3 Pro Prime :roll:
travis999

Telefon:: Samsung

Postprzez micwier » 5 sie 2016, o 13:14

travis999 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Z pewnością tak. Bądź cierpliwy, bo ja się pospieszyłem i kupiłem dzień przed obniżką cen... ;-)
micwier

Telefon:: LG

Postprzez HongKong_Goldway » 5 sie 2016, o 13:47

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Niestety VAT może zostać naliczony przy przesyłce powrotnej z Chin do Polski po naprawie.

Paczka wróci do nas. Chyba, że dasz radę skontaktować się z Pocztą Polską i poprosić aby poczekali lub aby mógł ją za Ciebie odebrać ktoś znajomy.

Co do wyświetlaczy w smartfonach Redmi - najnowsze partie mają wyświetlacze Sharp z regulacją ciepłości wyświetlonych kolorów (takie info otrzymałem od dzialu technicznego)

Xiaomi Redmi Pro - oficjalnie mają być koło 10 sierpnia, a nieoficjalnie możliwe, że już jutro.
HongKong_Goldway
AKTYWNY

Pochwały: 48
Telefon:: Xiaomi, LeTV.

Postprzez motiv » 5 sie 2016, o 16:14

HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Niestety VAT może zostać naliczony przy przesyłce powrotnej z Chin do Polski po naprawie.

Paczka wróci do nas. Chyba, że dasz radę skontaktować się z Pocztą Polską i poprosić aby poczekali lub aby mógł ją za Ciebie odebrać ktoś znajomy.

Co do wyświetlaczy w smartfonach Redmi - najnowsze partie mają wyświetlacze Sharp z regulacją ciepłości wyświetlonych kolorów (takie info otrzymałem od dzialu technicznego)

Xiaomi Redmi Pro - oficjalnie mają być koło 10 sierpnia, a nieoficjalnie możliwe, że już jutro.

Chce kupic kolejny tel dzis lub jutro od was. Ale do przyszlej niedzieli wyjezdzam a chce za pomoca seller shiping.method. Nie chce zeby paczka wrocila.Poczta Polska dostarcza? Nie awizuje? Z tego co wiem tydzien awizo, potem drugi tydzien ponowne a potem odsylaja.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
motiv
AKTYWNY

Pochwały: 8
Telefon:: nokia

Postprzez tpawel » 5 sie 2016, o 16:35

Nie no nie dojdzie do przyszłej niedzieli,oni też mają weekend więc zanim wyslą to się zejdzie
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez motiv » 5 sie 2016, o 16:49

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No ludzie pisza ze dochodzi w ciagu kilku dni. Wiec wole sie upewnic. Wiem ze maja weekend. Ale ktoih tqm wie :-)

motiv
AKTYWNY

Pochwały: 8
Telefon:: nokia

Postprzez nomundo » 5 sie 2016, o 18:19

Zamawiałem w piątek 22.07, "wysłany" 23.07, 24.07 wysłany już oficjalnie a dotarł 02.08.
Więc jeżeli zamówisz teraz to jest ryzyko że jednak nie dojdzie do następnego piątku :/
nomundo

Telefon:: Lenovo

Postprzez tpawel » 5 sie 2016, o 18:29

motiv napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No ludzie pisza ze dochodzi w ciagu kilku dni. Wiec wole sie upewnic. Wiem ze maja weekend. Ale ktoih tqm wie :-)

Nie ma szans w 5 dni roboczych z przepakowaniem. Raz LiTB dostałem paczkę dhl wyslaną z niedzieli na poniedziałek już w środę rano, rekord, który się nigdy nie powyorzyl
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez HongKong_Goldway » 6 sie 2016, o 12:48

@motiv
Jeśli zamówisz dzisiaj, a produkt, który chcesz kupić będzie na stanie to prawdopodobnie wyślemy przesyłkę w poniedziałek. Jest mała szansa, że paczka dojdzie do niedzieli, myślę, że możesz śmiało zamawiać.
HongKong_Goldway
AKTYWNY

Pochwały: 48
Telefon:: Xiaomi, LeTV.

Postprzez kolotolo » 6 sie 2016, o 15:48

Witam,

Planowałam zakup Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime, ale przez nagłe wydatki musiałam odsunąć w czasie zakup.
Teraz zauważyłam, że niestety ostatnimi czasy podnieśli cenę o kilkanaście dolarów (na szczęście cena dolara spada)
Proszę mi wytłumaczyć, bo nie orientuje się w temacie ale zauważyłam nową ofertę. Czym się różni ten link [ http://pl.aliexpress.com/store/product/ ... 50000.html ] od tego [ http://pl.aliexpress.com/store/product/ ... 19908.html ] ?
kolotolo

Telefon:: brak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić