Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
5 maja 2016, o 20:14
@blue_voyager ale mi nie chodzi o problemy z softem tylko o to czy po wgraniu romu GLOBAL mam nadal gwarancję
5 maja 2016, o 22:30
Tak będziesz miał nadal, chyba że sam go uwalisz. Rom Global od Xiaomi jest romem oficjalnym, ten który obecnie masz to zapewne nieoficjalny.
5 maja 2016, o 23:15
No ale w regulaminie goldiego jest ze instalacja innego softa niż jego musi być z nim konsultowana bo inaczej traci się gwarancję
6 maja 2016, o 08:03
W tym przypadku pozwalamy na zainstalowanie innego ROMu:)
6 maja 2016, o 08:37
rozumiem ze mozemy instalowac inny rom, czy za kazdym razem musimy pytac o pozwolenie ?
tez bym chcial odblokowac bootloader i wgrac cos normalnego z jezykiem pl.
6 maja 2016, o 09:19
Witam wszystkich,
Zastanawia mnie jedna kwestia...Dlaczego na aukcjach Goldway'a jeszcze wczoraj można było kupić Redmi 3 Pro z opcją wysyłki Sellers' Shipping Method, natomiast dzisiaj już nie ma takiej możliwości. Telefon jest ciągle dostępny, więc to nie sprawa dostępności towaru...W jakim celu zmieniany jest tak często wariant wysyłki na tej samej aukcji?
6 maja 2016, o 09:31
Czy jakieś konkretne promo lub kupon na Redmi Note 3 pro prime będzie?
6 maja 2016, o 12:59
@cointreau:
Gdy takie pytania będą się powtarzać nagminnie, proponuję dodanie tego do FAQ.
6 maja 2016, o 19:31
TD-LTE
7 maja 2016, o 11:05
Nie trzeba za każdym razem pytać, ale robicie to na własną odpowiedzialność, gdy telefon zostanie "uceglony" będzie ciężko z gwarancją.