Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

23 kwi 2016, o 07:56

widmo82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak tylko będzie wiadomo coś konkretnego to poinformuję bezzwłocznie.

sebaj.p napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wykupienie ubezpieczenia nie zapewnia uniknięcia naliczenia VATu, tylko jego zwrot, gdy już zostanie naliczony. To nie to samo.

Źle się wyrazilem. Potrafią robić problemy ze zwrotem?

Nie robią problemów ze zwrotem ;)

23 kwi 2016, o 08:30

HongKong_Goldway, poproszę o gratisy do zamówienia 74740548419206.

Kiedy mogę się spodziewać wysyłki telefonu? Czy dostanę jakiś rabat w przypadku zakupu jeszcze jednego telefonu?

23 kwi 2016, o 09:10

W pierwszym poście został dodany link do FAQ zakupów u Goldway'a a także wszelkie potrzebne informacje o zakupach bez VATu, ubezpieczeniach oraz gratisach. Od tej chwili będziemy usuwać stąd posty pytające o rzeczy, które można tam znaleźć a także prośby o dodanie gratisów.

Goldway, dodaj sobie w stopce link do pierwszego posta w tym wątku

23 kwi 2016, o 11:54

Bedzie Xiaomi Redmi Note 3 pro prime (3GB i SnapDragon 650) w promocji poniewaz chcialbym go jutro kupic a nie chce sie pozniek rozczarowac jak bedzie promocja

23 kwi 2016, o 13:10

No i mój UMI TOUCH przyszedł. 130zl VATu doliczyli.

Niestety mimo przypomnienia na forum, nie dostałem żadnego CASE'a :-(

Poza tym telefon nie chce się połączyć z siecią 4G. Juz wszystkiego próbowałem ....

23 kwi 2016, o 13:14

Witaj w klubie ja też dostałem VAT noże ci to poprawi humor :)
No ja teżnie dostałem żadnego case - czyżby były tylko do Xiaomi ?

23 kwi 2016, o 13:23

dudek81 i hard2code zamawialiście opcją: SELLER’S SHIPPING METHOD?

23 kwi 2016, o 13:34

dudek81 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sprawdź czy masz odblokowany dostęp u operatora.

23 kwi 2016, o 14:49

npremium napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ten model aktualnie jest na promocji -20%:
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-32GB-ROM-Metal-Body-Fingerprint-Mobile-Phone-Snapdragon-650/311331_32602840179.html

dudek81 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie mamy silikonowych etui do tego modelu obecnie. Pamiętajcie, że case dorzucamy gdy mamy go na stanie, jeśli nie ma to nie czekamy z wysyłką paczki na uzupełnienie zapasów, bo byłoby to bez sensu.
Spróbuj wsadzić inną kartę SIM obsługującą LTE. Być może w miejscu w którym mieszkasz akurat nie ma zasięgu 4G?

hard2code napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Współczujemy VATu :(
W przyszłości warto skorzystać z ubezpieczenia lub aukcji EU EXPRESS :)
Dublując odpowiedź - Pamiętajcie, że case dorzucamy gdy mamy go na stanie, jeśli nie ma to nie czekamy z wysyłką paczki na uzupełnienie zapasów, bo byłoby to bez sensu.

Lukasz85 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wybierając tę metodę dostawy omija się VAT.

23 kwi 2016, o 15:44

@HongKong_Goldway Nigdy mi się nie zdarzyło żebym chciał otrzymać list UC ,teraz tego chcę ! - wg trackingu paczka zatrzymana na cle .Zakup z ubezpieczeniem . Bym się pomodlił - gdybym jeszcze był religijny...

23 kwi 2016, o 16:21

newelco napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Haha :D

23 kwi 2016, o 16:25

HongKong_Goldway, czy w weekendy podejmujecie wysyłki zamówień?
Skorzystałem z wyszukiwarki w temacie i pod frazą "weekend", "sobota", "niedziela" dowiedziałem się, że w jeden z weekendów w czerwcu nie pracowaliście.

Pytam, bo zbliża się majówka i mam pewne obawy, że trafię w ostatnią grupę paczek dostarczonych w najdłuższym terminie :mrgreen:
Odpowiedz