Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

5 gru 2015, o 13:10

Skoro mowa o zamówieniach Silver VIP, to tak.

Sent from my GT-I8200N using Tapatalk

5 gru 2015, o 17:42

Będzie cos znowu Silver vip?

Re: XRN 2 Prime od Goldwaya, kilka pytań nowego

5 gru 2015, o 18:46

HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W pierwszych słowach tego posta, chcę podziękować za odpowiedź.
1. Chodziło mi tutaj co się bardziej opłaca zainwestować - dodać do zestawu standardowego, szkło hartowane, etui, coś innego... ? Chciałem się dowiedzieć, jaki pakiet/zestaw wybrać do telefonu. Nie wiem czy np. można łączyć szkło+etui czy trzeba zdejmować szkło przed założeniem etui ? pytanie trochę wydaje się błahe, ale dla mnie bardzo ważne, istotne gdyż nie chcę wydawać pieniędzy w przysłowiowe błoto.
2. Czy istnieje jakakolwiek szansa, żeby Goldway zamówił i zaczął dystrybucję czarnego koloru ? Bardzo interesuje mnie zakup telefonu w kolorze czarnym (cała obudowa w czerni).

& Jeszcze jedna sprawa, wysyłka z Chin idzie prosto do Polski czy idzie gdzieś przez inne kraje typu; Estonia/Holandia i dopiero potem do Polski ?

5 gru 2015, o 23:03

Mój xiaomi redmi note 2 kupiony 11.11 z chin od 21.11.2015 wciąż w Holandii :/

6 gru 2015, o 00:37

abilidian napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dotyczy przesyłek zamówionych 11/11 z aukcji SILVER VIP na które musieliście dłużej niż zwykle czekać ze względu na opóźnienia poczty.

yippy napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W tym roku nie, sam sklep jeszcze nie wie kiedy wznowimy wysyłkę z Estonii.

404 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

1. W standardzie jako gratis dla zamówień z Polski dajemy silikonowe etui + folię (zwykłą). Jeśli chcesz bardziej zabezpieczyć ekran możesz dokupić Tempered Glass Screen Protector oraz inną obudowę/etui.
2. Nie mogę dać konkretnej informacji obecnie.
3. Przesyłka idzie przez kraje Europejskie przed trafieniem do Polski, np. NLPost przez Holandię.

7 gru 2015, o 12:00

Witam.

Kiedy bedziecie mieli na stanie i kiedy zacznie sie wysylka UMI Rome?

7 gru 2015, o 19:55

Ile aktualnuie trwa dostawa telefonów ( Redmi ) z Chin ? Czy i kiedy powrót SilverVipa

7 gru 2015, o 20:39

Czas dostawy nie zależy od sprzedawcy tylko od przewoźnika. Jest wątek na forum traktujący o przesyłkach, poczytaj sobie.

7 gru 2015, o 21:07

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To też zależy jak wygląda aukcja. Ostatnio jak kupowałem była możliwość dopłaty 10$ za wysyłkę chronopostem z gwarancją dostarczenia w 20 dni (opis aukcji). Oczywiście się nie udało (w sumie o 3 dni), ale sprzedający zwrócił mi dopłatę za wysyłkę.

7 gru 2015, o 21:11

Czyli jest tak jak piszę, sprzedawca nie ma wpływu na czas dostawy. Wszelkie te dopłaty to jedynie sposób na wyciągnięcie dodatkowych pieniędzy od klienta.
Ale skończmy ten off top, bo od takich rozmów są inne wątki.

8 gru 2015, o 07:29

valgir napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tak jak jest napisane na aukcji - planowany czas wysyłki około 16 grudnia.

hard2code napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zwykle towar który mamy na stanie wysyłamy od 1 do 3 dni. Dostawa przez DHL trwa koło tygodnia. Dostawa realizowana przez SIngPost, NlPost itd. około 2-4 tygodni. Mamy okres przedświąteczny więc dostawa może się opóźnić.
Powrót SILVER VIP - nie w tym roku, ale nie znam jeszcze dokładnej daty.

8 gru 2015, o 08:23

Od siebie mogę dodać że póki co widzę że DHL nie ma póki co opóźnień jeśli chodzi o wysyłkę z Chin

wysłane z RN2
Odpowiedz