Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
30 lis 2015, o 10:24
Podaj proszę szczegóły na PW wraz z numerami zamówień/przesyłek.
30 lis 2015, o 22:45
Witam
Chcę zamówić w waszym sklepie opaskę iwown i5 plus. Jaki jest czas oczekiwania do Polski?
2 gru 2015, o 00:50
Do 3 dni wysyłka, koło 2- 3 tygodni dostawa. trzeba też wziąć pod uwagę, że jest okres przedświąteczny i paczka może się opóźnić.
2 gru 2015, o 23:22
WItam, czy obowiązuje jeszcze zniżka dla forumowiczów? Planujecie jakieś promocje na mikołaja/święta? Pozdrawiam
2 gru 2015, o 23:41
Hej, jetem tu nowy i interesuje mnie zakup w/w smartfona od Goldwaya, zatem mam kilka pytań.
1. Jaki pakiet najbardziej się opłaca wybrać ? // Co najczęściej ludzie wybierają ?
2. Dlaczego Goldway nie sprzedaje XRN 2 Prime w kolorze czarnym ?
3. Kupując od Goldwaya płacę pierwszy i trochę (długo) czekam na przesyłkę/awizo ?
4. Płatność jest w dolarach amerykańskich (USD) czyli trzeba mieć konto walutowe. Drodzy użytkownicy, gdzie polecacie założyć takie konto ? Pytam ponieważ zastanawiałem się o TMUB i ich koncie walutowym, jedyna opłata to wydanie karty 10 zł i chyba na szczęście nic więcej.... co nie ?
5. Gdzie kupujecie dolary i jak wygląda ta cała operacja wymiany pln-usd, bardzo proszę was o wskazówki.
Na razie to chyba tyle, co przyszło mi teraz do głowy.
2 gru 2015, o 23:55
Pytasz o podstawy zakupów w Chinach. Sugeruję poczytać wątki w dziale zakupowym.
3 gru 2015, o 01:11
Wiadomo coś na temat przesyłek zatrzymanych w "International"? Wiszą już od 24.11.
3 gru 2015, o 01:18
Wcześniej trochę już poczytałem, lecz lepiej jest się upewnić niż mieć później jakąś niemiłą niespodziankę.
Zatem jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i mógł odpowiedzieć na moje w/w pytania
3 gru 2015, o 03:15
@HongKong_Goldway - podpinam się pod post kolegi - moja paczka od 26.11.2015 też "wisi" na wyjściu z Holandii. Moglibyście się dowiedzieć, jak wygląda sytuacja? Niesamowicie mi zależy na odebraniu przesyłki przed świętami, jeśli to możliwe.
P.S. Napisałem do Was wiadomość prywatną z numerem zamówienia i numerem trackingowym.
3 gru 2015, o 03:55
@grzegi nie zawracaj gitary sprzedawcy twoją paczką. Jak sam wczoraj pisałeś jest w drodze i sprzedawca dał 60 dni na dostawę więc przestań płakać za paczką i spokojnie czekaj.
Nie mogę tego pojąć, jak można jechać wszystkich, którzy zastanawiali się na forum co się dzieje z NLPost że są takie opóźnienia i kilka godzin później jojczyć za swoją paczką.
Wiem, że to nie temat od tego ale cholera mnie bierze jak widzę taką hipokryzję.
3 gru 2015, o 08:58
Witam przesyłka dotarła. Jednak trwało to dość długo jak na aukcję z Estonii. Chciałabym zamówić drugi taki sam ale z kuponem 5$. Jak go zdobyć? Czy jako członek tego forum przysługuje mi jakiś inny rabat? Z jakiej aukcji zamawiać bez VAT? Czy Goldi ma jakąś aukcje gdzie np przy wysyłce DHL nie płaci się VAT jak u Top One na którejś aukcji? Dziękuję za odpowiedzi
3 gru 2015, o 09:05
Dlaczego nie czytasz wątku, w którym piszesz? Było juz pisane kilka razy, że nie ma już rabatów dla uzytkowników forum, są gratisy - etui i folia.
Nie zamówisz bez VAT.