Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

3 gru 2015, o 12:42

Goldway to sciemniacz, kumplowi wysłał tel z Chin zamiast z Estonii i do dzisiaj idzie od 11.11... Jeszcze go w PL nawet nie ma, nie polecam tego gościa... Szkoda przepłacać...

3 gru 2015, o 14:05

Akurat ja zakupiłem xiaomi Redmi Note 2 w sobotę, a towar juz wysłany. Jeśli chodzi o cenę to nigdzie nie znalazłem taniej, a szukałem cały dzień.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X

3 gru 2015, o 16:11

Rafal1435 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To ciekawe co mówisz... Na Ali ma bardzo dużą ilość pozytywnych komentarzy. Dlaczego ściemniacz? Nie wysłał towaru? Kolega nie był informowany, że wysyłka będzie z Chin? To, że paczka idzie długo z Chin, wcale nie oznacza, że to oszustwo. Może jakieś szczegóły?

Sent from my GT-I8200N using Tapatalk

3 gru 2015, o 16:40

grzegi, poczytaj ten wątek będziesz wiedział o co chodzi. Ile razy można jeszcze pisać o zamieszaniu z wysyłkami z Estonii???

3 gru 2015, o 17:26

Zamowilem Redmi Note 3 razem z powerbankami.Wysylka powerbankow jest darmowa z poczta 15-60 dni a telefon 3-7 dni z dhl.Czy te 3-7 dni to tyczy sie dni roboczych czy weekendow tez?Obliczylem sobie czas dostawy do 22 grudnia jak zamawialem 25 listopada.Mam obawy ze nie bede mogl odebrac prezsylki od 23 do 4 stycznia.Czy Dhl odsyla juz po 7 dniach czy moze 14 dni trzymac przesylke albo czy mozna poinformowac dhl aby przytrzymali przesylke lub GH moze wyslac troche pozniej (oczywiscie czas moge przedluzyc wtedy)?
Napisalem emaila do Honkong Goldway ale minelo 24 godziny i brak odpowiedzi.Inna sprawa ze nie wiem na co HG czeka.Xiaomi tego nie odblokuje a na forach Miui nikt za bardzo nie wie jak to ugryzc.Rownie dobrze moze to trwac i pol roku.Moj czas obecny do wysylki to 13 dni ale raz napisali ze bedzie bootloader odblokowany do 5 grunia teraz juz do 15 grudnia a i tak nie wiadomo czy to wypali.Czy HG czeka na rozwiazanie developerow z Imui czy samo cos opracowywuje?:i co to dokladnie znaczy ...Wersje z międzynarodowym oprogramowaniem powinny dotrzeć do nas w tym tygodniu... Z Xiaomi czy czekaja na odblokowanie bootloadera przez "Developerow"? Dodam ze i tak warto zaczekac na ten telefon:)PZ

3 gru 2015, o 19:43

Mógłby ktoś odpowiedzieć na mój poprzedni post

3 gru 2015, o 20:17

404 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Masz już w odpowiednim miejscu 100 odpowiedzi na to. Wystarczy czytać czytać czytać.
Naucz się pisać w odpowiednim wątku.
Nie rób bałaganu.
Czytaj ze zrozumiem.
Wyciągać wnioski.

3 gru 2015, o 23:24

W kwesti pierwszej zapytania juz nie wazne-Mam 14 dni w DHL i na poczcie.

4 gru 2015, o 09:10

No to zaczyna sie wysylka_)))
Redmi note 3 multilanguage problem has been solved:
Good News,goldway solved the problem that redmi note 3 can't install multilanguage rom.
Now,we can install Multilanguage ROM and bulti-in Google Play Store.
The phone that the buyer order before will be shipped.
And we have enough stock for new buyers.
So,don't hesitate now.If you like, please place the order.

Re: XRN 2 Prime od Goldwaya, kilka pytań nowego

5 gru 2015, o 04:50

404 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

1. Nie rozumiem pytania.
2. Ciężko go dostać u dystrybutora.
3. Najpierw płacisz za zamówienie, a my je potem wysyłamy. Otrzymujesz numer śledzenia. W zależności od rodzaju wybranej przesyłki paczki zazwyczaj paczki dochodzą:
~ kilka dni - DHL
- 2-3 tygodnii - Wysyłka z Chin
4,5 - radzę by poczytać forum, jest na nim dokładnie opisane wszystko o co pytasz.

Anndziulla napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Odpisałem na PW.

5 gru 2015, o 05:13

Koledzy, prośba..
Aby otrzymać rabat 5$ z powodu opóźnień poczty (dotyczy paczek z 11/11) proszę wysyłać mi w wiadomości prywatnej:
1. numer zamówienia silver vip z 11/11
2. nowy, obecny numer zamówienia jeszcze nie zapłaconego, którego kwotę do zapłaty chcecie obniżyć.

5 gru 2015, o 07:19

Rozumiem, ze dotyczy to tylko przesylek z Estonii?
Odpowiedz