Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
To jest link SILVER i telefon przyleci z Estonii tym samym nie martwię się o VAT i będzie szybciej? Doliczyło -10$, nie pisać o gifty bo przy Estonii nie działa tak?
Kolego, posiadłeś umiejętność pisania, więc czytać też pewnie potrafisz. Spróbuj przeczytać kilka ostatnich stron tego wątku. 5 minut i poznasz odpowiedź na swoje pytania a i kilku innych ciekawych rzeczy się dowiesz.
Goldway, dla mnie to jest jakiś żart z tą promocją - następnym razem zastanowię czy u Was kupić ponownie cokolwiek. Jestem w stanie zrozumieć, że np. macie dużo zamówień i nie wyrabiacie ze zmianą cen... ale wypadałoby dać info jednym zdaniem, prawda? A tak nie wiem czy płacić czy czekać...
A tak w kwestii płatności - ile mam czasu na opłacenie promocyjnego zakupu Redmi Note 2 (Silver Vip)? 19 dni tak jak jest napisane w zamówieniu @Ali czy wcześniej zniknie możliwość płacenia ?