Głośniki bluetooth

Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów

Re: Głośniki bluetooth

Postprzez eyeti » 24 lip 2015, o 11:49

Podbijam.
Szukam czegoś głośnego, a żeby posiedzieć sobie gdzieś nad wodą i posłuchać muzyczki ;-)
Podoba mi się głośność JBL Flip 2, ale 300 zł to w tej chwili zbyt dużo dla mojej kieszeni. Znajdę trochę taniej coś porządnego z Chin? ;-)
eyeti

Postprzez TLasky » 24 lip 2015, o 12:36

Za kilka dni powinienem mieć Xiaomi Bluetooth Stereo Speaker to coś o nim napiszę :-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
TLasky
VIP

Pochwały: 89
Telefon:: Bez notcha k**wa!
ROM: Nimompojęcia

Postprzez mar76ek » 25 lip 2015, o 09:48

Ja kupilem SDY-19 http://www.aliexpress.com/item/New-Port ... 90349.html Jak kupowalem byl 10$ tanszy. Dobry dzwiek, bateria dlugo trzyma. Wyglad kwestia gustu.

Wysłane z Jiayu G4S
mar76ek
AKTYWNY

Pochwały: 5
Telefon:: JY-G4S

Postprzez eyeti » 27 lip 2015, o 17:09

mar76ek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

O, po parametrach widzę że jest nieźle jak za te pieniądze.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka
eyeti

Postprzez TLasky » 18 sie 2015, o 00:24

Krótko odnośnie tego co mam obecnie:

1. Xiaomi BT Stereo- być może mam zbyt wygórowane oczekiwania wobec Xiaomi, ale jakoś nie powalił mnie na kolana... z drugiej strony przy mocy 2 x 1,8 W ma naprawdę przyzwoity bass. Jak dla mnie do auta jest za cichy, ale może jestem jakiś dziwny ;-). Ogromny plus za świetny, minimalistyczny design, jednakże niektórym może przeszkadzać brak możliwości wykorzystania go jako zestaw głośnomówiący (okrągły Xiaomi ma tę funkcję). Wg mnie warto za niego zapłacić max. 20$.

2. ADO Mate 5- kupiony na otwarciu Meganovo- jak go zobaczyłem to pierwsza myśl- "Co to za g**no" i jak to niby ma grać?" Teraz siedzę i w głowę zachodzę jak oni wpakowali taką moc do takiej maleńkiej obudowy... być może da się znaleźć za 10$ głośnik, który gra lepiej, ale na pewno nie w tym rozmiarze. Wg mnie warty każdego wydanego nań centa, bo mieć taką moc przy kluczach to fajna rzecz. Generalnie gdzie bym go nie odpalił to każdy reaguje tak samo tj. WTF? :shock:. Z minusów jak go położyłem na desce od kibla to sobie zaczął łazić co nieco.

Czekam obecnie na Ado Mate 3 i Bluedio BS-3 to się podzielę wrażeniami :-).

T.

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
TLasky
VIP

Postprzez kapao0 » 18 sie 2015, o 22:28

Jakieś opinie na temat Bluedio BS-2 (http://www.aliexpress.com/store/product ... 0.1.L1J4zb) ? Promocja się zbliża i zastanawiam się, czy warto inwestować w ten głośniczek.
kapao0
AKTYWNY

Pochwały: 10
Telefon:: OnePlus 5
ROM: OxygenOS

Postprzez Semastive » 21 sie 2015, o 15:37

Co do BS-2 to proponowałbym Ci jednak BS-3. Zdecydowanie więcej mocy. Aktualnie w promocji 27.99$ i wysyłka z europy.
Semastive

Telefon:: Samasung S3

Postprzez TLasky » 21 sie 2015, o 23:13

Ja tam na wszelki wypadek kupiłem BS-2 i BS-3 to spróbuję zrobić (jak zwykle amatorskie i pisane na kolanie :-P) porównanie :-).

T.

TLasky
VIP

Postprzez greg. X » 24 sie 2015, o 21:00

mar76ek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Otrzymałeś ten glosnik? jak się sprawuje? kupiłem wczoraj za 32 zobaczymy kiedy dotrze.
greg. X

Postprzez Gravis » 24 sie 2015, o 23:30

Ktoś jakiś link na tani fajny głośnik jutro? ;) Nie mam w tym temacie rozeznania za bardzo.. Na oku Ado Mate 3 za 19$
Xiaomi Mi6 > Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade
Gravis
VIP

Pochwały: 31
Telefon:: OnePlus 7

Postprzez mar76ek » 31 sie 2015, o 07:50

greg. X napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Otrzymałeś ten glosnik? jak się sprawuje? kupiłem wczoraj za 32 zobaczymy kiedy dotrze.

Glosnik otrzymalem juz bardzo dawno temu. Wtedy chodzily po oj $26. Samo urzadzenie sprawuje sie swietnie. Bateria dlugo trzyma, przy sluchaniu na ok 1/2 glosnosci. Dzwiek bardzo dobry jak na tego typu glosnik. Ma wskaznik naladowania baterii. Moja corka jest zadowolona z tego glosniczka.

Wysłane z Jiayu G4S
mar76ek
AKTYWNY

Pochwały: 5
Telefon:: JY-G4S

Postprzez greg. X » 31 sie 2015, o 07:52

Glosnik otrzymalem juz bardzo dawno temu. Wtedy chodzily po oj $26. Samo urzadzenie sprawuje sie swietnie. Bateria dlugo trzyma, przy sluchaniu na ok 1/2 glosnosci. Dzwiek bardzo dobry jak na tego typu glosnik. Ma wskaznik naladowania baterii. Moja corka jest zadowolona z tego glosniczka.

Wysłane z Jiayu G4S

dzieki za odp. Ja juz czekam na swego 16 dni, nr przesylki martwy, mam nadzieję że dotrze paczka
greg. X

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Akcesoria