Cześć
Miałem ostatnio możliwość przetestowania przez kilka dni JBL Flip 2 - z głośnika byłem mega zadowolony, jedynym jego problemem był krótki czas pracy na baterii. Okolice 4h grania kłócą się z największą zaletą głośników BT - ich mobilnością, taki głośnik po prostu musi grać długo aby dało się określić go mobilnym.
Po zachwytach zdecydowałem się na zakup Flip 3, jest on u mnie od około tygodnia i niesamowicie go chwalę pod względem dźwięku, czasu pracy na baterii i unikalnego, fenomenalnego wykonania.
Czy miał może ktoś styczność z Flip 2/3 i byłby w stanie podać coś mniej więcej podobnego pod względem budowy jak i cechującego się długim czasem pracy na baterii (minimum 5h)? Myślę nad zakupem podobnego sprzętu na prezent, jakość dźwięku nie będzie miała dużego znaczenia, ważniejsze aby sprzęt był głośny.
Pytanie kieruję głównie do osób które byłyby w stanie jakoś porównać chińczyki do głośników obecnych u nas na rynku - ale oczywiście wypowiedzi innych też chętnie posłucham i poczytam
Przy czym mam możliwość zakupu nówki Flip 2 w okolicach 270 zł więc jeśli jakiś podobny chińczyk byłby za niewiele mniej to już wolałbym dopłacić do czegoś co znam i co ma gwarancję na miejscu.