przez piechucki » 2 lut 2018, o 20:16
Zielony, Twoje cieplutkie pozdrowienia nie robią na mnie żadnego wrażenia. Daruj sobie.
I nie tytułuj mnie "kolegą"... Sorry, ale nie życzę sobie.
Twoje ignoranckie podejście do innych jest irytujące i nie jestem pierwszą osobą tutaj, która to podnosi (choćby dyskusja o reflinkach, Twoich reflinkach. Nawiasem mówiąc do dziś nie doczekałem się odpowiedzi od Ciebie w tej sprawie).
"PRACĘ"? Tak P R A C Ę!!! Żeby między innymi tacy młodzi ludzie jak Ty pisali poprawnie w języku, którego "tak chętnie uczą się w szkole". Wielu ludzi oddało życie, żeby jeden z drugim mógł teraz w wolnym kraju "kaleczyć polska języka". Niedługo wy sami nie będziecie się rozumieć, choć wszyscy będziecie pisać "po polsku", ale to dalej "żaden wyczyn"... Smutne.
Nie twierdzę, że to jakiś "wyczyn", ale tak jak napisałem, ani to grzeczne, ani merytoryczne, gdy mod na forum pisze "wywaliłem" i spuszcza post do "klopa". Masz takie prawo, ale napisałem, że temat wlecze się od dwóch lat i rozwiązania nie ma. A posty, często merytoryczne, znikają bo mod je "wywalił" bez słowa. Zróbcie z tym coś, bo odechciewa się tu zaglądać...