Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez Flyagaric » 1 paź 2018, o 13:54

Już ci odpowiedzieliśmy w innym temacie - jak zależy ci głównie na aparacie, to Mi6 niestety powinien być brany pod uwagę na końcu. Pomijam fakt, że ten model absolutnie nie jest wart pieniędzy, jakie obecnie chcą za niego re-sellerzy. Ceny z Gearbest, to jakiś kosmos. Nie wiem czemu aż tak bardzo upierasz się na Xiaomi, ale to twoje pieniądze.
Nie dodawaj swych pytań w każdym możliwym wątku - masz już odpowiedzi w tym pierwszym.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Pochwały: 167
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Postprzez sonic » 10 paź 2018, o 12:04

czy ten LeTV LeEco Le Pro 3 fotki robi na poziomie cool1 ? i tak BTW LeRee 3 to dalej cool 1 ?
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
sonic
VIP

Pochwały: 21
Telefon:: Xiaomi

Postprzez Flyagaric » 10 paź 2018, o 13:17

LeEco LePro 3 nie robi tak dobrych foci jak Cool 1.
Cool1 i LeRee Le3, to praktycznie to samo. Różnią się głównie obsługą B20 w LeRee. Pozostałe to nieistotne szczegóły, bo np. ekrany mogą być inne, ale oba typy mogą być użyte w obu tych modelach. AltROMy też działają zazwyczaj na obu.
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Postprzez sonic » 10 paź 2018, o 13:52

@Flyagaric dziękuję za bardzo rzeczową odpowiedź :)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
sonic
VIP

Pochwały: 21

Postprzez tpawel » 10 paź 2018, o 15:27

Dodam jeszcze że przy użyciu GCAM w x722 znacząco poprawia się jakość fot, ale to jeszcze nie poziom cool1.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez basswitek » 10 paź 2018, o 21:32

Na pewno poprawa jakości fot? w sensie szczególność, szumy, ziarno czy tylko poprawa jasności, doświetlenia jak to w HDR?
basswitek
AKTYWNY

Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi mi4c

Postprzez avatarek » 11 paź 2018, o 03:15

Flyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mam inne zdanie. Moim zdaniem robi spokojnie co najmniej ten sam poziom. Cool1 dobre fotki robił tylko w rewelacyjnym oświetleniu. LE pro 3 w średnio dobrym jeszcze dawał rade. W kiepskim oba klękały.
AKTYWNY

Pochwały: 9
Telefon:: komórkowy

Postprzez Flyagaric » 11 paź 2018, o 14:01

Wiem, często podkreślasz swe odrębne zdanie, jednak opinii, które są bliżej mojej jest bez porównania więcej. Takich, które potwierdzają twój punkt widzenia nie widziałem więcej.
Dobrze wiedzieć, że różne są opinie, oraz, że mogą być też różnice osobnicze - w poszczególnych egzemplarzach. Żeby nie wyszło, że miliony much nie mogą się mylić, to należy twoją opinię też brać pod uwagę.
Flyagaric
VIP

Postprzez rodan77 » 18 paź 2018, o 05:18

INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie otwera mi się link więc dopytam. Czy to jest wersja 16th?

Tak
rodan77
VIP

Pochwały: 94
Telefon:: Meizu 16

Postprzez naphozord » 31 paź 2018, o 10:18

Ma ktoś jakieś namiary na xiaomi mi a1 . a2 lite z europejskiego magazynu ?? Był w gearbest za 169 $ ale już cena wskoczyła na 215.
naphozord

Telefon:: 733959071

Postprzez Rura » 31 paź 2018, o 13:44

Na bangudzie masz cenę na emila 170 dolków.... Tylko nie jewropa i jak patrzyłem, to te minimum 7 dni... Ale za małą kasę transport. Tu masz:
https://tiny.pl/g3h7n
Rura
AKTYWNY

Pochwały: 12
ROM: Global

Postprzez smietana » 7 lis 2018, o 19:29

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Szczerze?
Średnio. Zamówiłem ostatnio na gearbest Redmi 6 z magazynu PL. Dostarczenie było napisane 1-2 dni robocze. Zamówiłem w niedzielę o 22.32. W poniedziałek został wysłany i na wtorek był. A jak wiadomo mają mega dużo zamówień.
Wczoraj zakupiłem o 17.20 w Xiaomi Polska na Ali - telefon Redmi Note 5, Dzis dalej nie wysłana! Leci czas 7 dni na wysyłkę.
Tak naprawdę mają 0 feedback i uwaga najlepsze jako 1 i jako jedyny zakupiłem u nich towar na ali i nie wysłali, bez jaj, zarobieni przy 1 zamówieniu? Tragedia jak dla mnie! A ceny? Takie sobie, a tak szczerze drogo ale uznałem, że wolę dopłacić i mieć z PL szybko. Normalnie zakupiłbym na Gearbest ale nie mieli tego tel. Dziś żałuję i zastanawiam się czy sklep jest oficjalny i legalny..
smietana
AKTYWNY

Pochwały: 23
Telefon:: xiaomi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić