Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez rutino » 29 sie 2017, o 23:25

rodan77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ja wrzucam na bieżąco jak coś znajdę ciekawego, ale niestety ginie w tym spamie admina i tego drugiego
rutino
AKTYWNY

Pochwały: 28
Telefon:: U11

Re: Aktualnie promocje telefonów gearbest

Postprzez RussianYeti » 30 sie 2017, o 00:15

mandej napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sam się dziwiłem. Boty raczej nie wykupują telefonu tańszego o 20usd.

Ja do reflinków nic nie mam. Problemem jest brak weryfikacji ceny i wrzucanie powtarzających się ofert czy niedziałających promocji, pomimo że prawdziwe promocje z lepszą ceną są nadal aktualne. Przykład choćby z Nubią Z17, która nadal jest dostępna za 363usd. Mimo to ktoś wstawił "promocję" za 429...
RussianYeti
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Xiaomi

Postprzez marx » 30 sie 2017, o 09:15

Gruba przesada, kody szybko się wyczerpują tylko przy super promocjach np Mi6 za 369$ pozostałe są długo, czasem nawet ponad dzień, dwa.
Przed chwilą sprawdziłem wszystkie dodane dziś kupony 20 minut po publikacji i wszystkie nadal działają.

Jak macie lepsze oferty, publikujcie natychmiast, ja nikomu tego ni zabraniam, a nie masz też tyle czasu aby śledzić i szukać najlepszych ofert w e wszystkich sklepach. Bardzo Dobre oferty plusujcie, aby inni szybko na nie trafili.
marx
Administrator

Pochwały: 270
Telefon:: Dual sim

Postprzez mandej » 30 sie 2017, o 09:41

Z Twojej wrzutki z przed 30 minut nie działa już żaden kod z gearbest. Tu nie chodzi i to że ktoś ma pretensje do osób publikujących ofertę. Bardziej o praktykę gearbest. Trochę wygląda to jak zabawa w osła i marchewką..
mandej

Pochwały: 3
Telefon:: p6000

Postprzez qqryq » 30 sie 2017, o 11:14

Żeby "zadziałało" trzeba się zalogować kolego...

Pochwały przyznane za posta: 2
qqryq

Telefon:: lenovo P2

Postprzez Tommi » 30 sie 2017, o 11:28

Kody działają tylko trzeba być szybkim, dobre okazje po dwóch minutach są już nie aktywne, ilość sztuk ograniczona, a chętnych zapewne kilka razy więcej :mrgreen:

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Autor postu otrzymał pochwałę
Tommi
AKTYWNY

Telefon:: Mi6
ROM: xiaomi.eu

Postprzez mandej » 30 sie 2017, o 13:08

qqryq napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dzięki. Wszystko już teraz jasne. Dzięki za wyjaśnienie .Nie pomyślałem o tym wcześniej :-)
mandej

Telefon:: p6000

Postprzez cezaros » 30 sie 2017, o 13:18

rodan77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja wrzucałem swojego czasu ale dziwnym trafem znikały moje wpisy z naprawdę promocjami (te które zostały dostawałem pochwały), także dałem sobie spokój bo zrozumiałem że to jest wątek marxa i sephota dla reflinków.
cezaros

Pochwały: 8
Telefon:: xiaomi mi5s

Postprzez cebularz » 30 sie 2017, o 14:20

cezaros napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja wrzucałem swojego czasu ale dziwnym trafem znikały moje wpisy z naprawdę promocjami (te które zostały dostawałem pochwały), także dałem sobie spokój bo zrozumiałem że to jest wątek marxa i sephota dla reflinków.

Zgadzam się z Tobą w 100 % :)
Co niektórym wpada niezły pieniądz przy pomocy nie świadomych niczego użytkowników :)
cebularz

Pochwały: 10
Telefon:: Chiński
ROM: z Chin

Postprzez moth » 30 sie 2017, o 14:55

no ja tez juz nawet nie zagladam do tematu z promocjami bo to troche mija sie z celem. prawdziwie dobre oferty sie trafiaja raz na 10 stron a tak to wszystko w normalnych cenach a zwykle nawet drozej niz nie w gearbest. jak juz sponsoruja forum to mogliby dawac mniej tych kuponow ale chociaz wartych uwagi.
Obrazek
moth
AKTYWNY

Pochwały: 38
Telefon:: oppo

Postprzez Flyagaric » 30 sie 2017, o 15:05

cezaros napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sephot już chyba nie reflinkuje. Zdaje się, że skrypt dokleja refy.
No cóż, ważne jest, żeby marx wychodził na swoje, ale wciąż jednak czasem się tam pojawiają interesujące oferty. Sam coś czasem wklejam i jeszcze nie zniknęło.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Pochwały: 167
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Postprzez marx » 30 sie 2017, o 21:37

nigdy nie usuwałem obcych wpisów z promocjami, nawet jak dodana oferta jest z refem to piszę do wklejającego info że to na forum jest niedozwolone.

Jestem tego świadom, że są oferty z kuponem które i tak nie są najtańsze, ale część ludzi zbiera punkty w różnych sklepach i wtedy już to wyglądu zupełnie inaczej.

Jeszcze raz powtórzę, znalazłeś lepszą ofertę to ją opublikuj, a nie będziemy tu mówić o domniemanych super ofertach których nikt tu nie widział lub nie dodał.
marx
Administrator

Pochwały: 270
Telefon:: Dual sim

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić