Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

1 lis 2016, o 11:31

Zmiany ceny nie zobaczysz bo pewnie trzeba by odświeżyć stronę. Od F5 to zakończenia pracy renderera boty zrobią 1000 transakcji. Nie zobaczysz nic. Albo kompletna ściema albo głupota i rzucanie mięcha ruskim botom. Ta, na pewno będzie ich od tego mniej.

1 lis 2016, o 11:52

No Igogo też jest ta promocja i dziś mi się udało upolować jednego za 86,19 EUR. Dodatkowo miałem jakieś ichniejsze punkty i zbiłem cenę na 70,18 EUR. Dopóki go nie wyślą to wstrzymuję się z euforią.
A może jestem ruskim botem i o tym nie wiem :)

1 lis 2016, o 11:54

miszaa napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Chłopie to już jest stronę wcześniej...

1 lis 2016, o 12:01

Czyli kosz. Przypominam, ze forum służy nie tylko do pisania, więc co niektórzy mogliby przeczytać ze 2-3 strony wstecz zanim coś napiszą.

1 lis 2016, o 12:18

rodan77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Igogo powiadasz? No cóż, powodzenia.

1 lis 2016, o 13:53

Spoiler:

Nie to żebym marudził, ale przydało by się abyś podawał informacje o cenie końcowej z rabatem bo połowa tych ofert może być gorsza od tych na aliexpress pierwszych z brzegu. A poza tym spellman chyba pobiera jakieś opłaty za przesyłkę+numer paczki?

1 lis 2016, o 14:01

moth napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mi ten kupon daje tylko 12$, a nie 22$.

1 lis 2016, o 14:10

i tak połowa tego co wrzucił to szrot nie pormocja, ale czego się spodziewać jak wrzucał bez sprawdzenia
przykład mi5 32gb 2 posty wyżej promo 240, u niego ponad 260
dobra promocja...

1 lis 2016, o 14:45

Jw.

Czas na skracanie linkow, mogl przeznaczyc na podanie ceny, nie podal, bo są slabe. :/

1 lis 2016, o 14:53

Narzekacie, a na przykład na Le Pro 3 jest niezła cena. Muszę tylko poczytać o tym sklepie i Eu Express...

1 lis 2016, o 15:48

podałem z cenami, z tego co widzę to prawie nigdzie nie ma lepszych cen, szczególnie że bez vatu

1 lis 2016, o 15:49

Ale kolego ja tam widzę wszędzie na sklepie przesyłkę EU za ~15$ a nie za darmo...
Odpowiedz